Samen met een enthousiast team bieden wij U dagelijks een ruim gamma aan brood, pistolets en kleingebak.
Wij zijn producent van het Kontichse specfour een erkend streekproduct. Een lekkernij uit het verleden met toetsen naar het heden.
Ons dagelijks brood heeft een belangrijke troef, door toevoeging van natuurlijke enzymen gebruiken wij tot 30% minder zout. Dit komt geheel ten goede aan uw gezondheid.
Op zondag hebben wij verschillende ovens pistolets, dit om uw een krakend ontbijt te garanderen.
Onze banketbakkersroom, in de volksmond onze pudding, is met verse hoevemelk van hoeve s’Jongers aan de Pierstraat. Hier kunnen we zeker spreken van de korte keten.
Als garantie op ons ambachtelijk werk hebben wij het ambachtelijk label gekregen.
Ook op hygiënisch vlak streven wij naar perfectie en ook hier werden wij al 3 keer op rij beloond met een erkend FAVV smiley.
Als laatste wil ik jullie begeleiden naar onze webshop waar u kan beleven, proeven maar vooral genieten.
Weekdag | Openingsuren |
Maandag | Gesloten |
Dinsdag | Gesloten |
Woensdag | 07u00 / 17u00 |
Donderdag | 07u00 / 17u00 |
Vrijdag | 07u00 / 17u00 |
Zaterdag | 07u00 / 17u00 |
Zondag | 07u00 / 14u00 |
Wees de eerste om deze bakker te beoordelen