SMØRBRØD staat voor een lokaal product waarbij we zoveel mogelijk gebruik maken van pure, biologische en lokale kwaliteitsvolle ingrediënten.
Onze desembroden zijn gebaseerd op volgende basisingrediënten: onze desemstarter, bloem van de lokale molen (Flourpower), water & zeezout. Wij gaan voor een puur product: Er worden nergens kunstmatige toevoegingen gebruikt.
Ook voor de koeken, taarten & cakes worden enkel kwalitatieve ingrediënten gebruikt om jullie de beste smaak te kunnen bieden: lokale biologische bloem en haver van Flourpower, Holy Cow chocolade, de beste boter en vrije uitloop eieren van bij Heidi’s Hoeve Eieren.
Voor onze ontbijtjes, lunch & brunch werken we met de lekker verse bio groenten & fruit van Bioboerderij Koolmees, het kwaliteitsvlees van Gentse Slagerij Serry & de lekkerste kazen van bij Het Hinkelspel.
Al het lekkers in onze winkeltoog & in de koffiebar wordt met veel zorg huisgemaakt in onze bakkerij.
Wees de eerste om deze bakker te beoordelen