Bij Toon De Klerck zijn onze heerlijke producten niet het resultaat van een toevallige samenkomst van omstandigheden, integendeel. Er gaat heel wat ervaring en vakkennis schuil achter ons bedrijf.
Onze zaakvoerder is oorspronkelijk van Sint-Niklaas, waar hij ook de bakkerijschool in Brugge volgde. Daarop volgden vijf jaren van waardevolle ervaringen bij verschillende bakkerijen en patissiers in en rondom Sint-Niklaas. Het was tijdens zijn vijf jaren bij de bekende Antwerpse bakkerij Domestic dat hij echt naam begon te maken als bakker en patissier in de regio. Dit werd bekroond met de positie van chef-patissier bij het Hof van Cleve, het befaamde 3 sterrenrestaurant van chef Peter Goossens te Kruishoutem.
Tegen het jaar 2012 begon het bij Toon echter te kriebelen, het was tijd voor een nieuwe uitdaging. Hij wilde op eigen benen staan en het concept voor bakkerij Toon De Klerck op het Antwerpse Eilandje was geboren, vlak bij het mooie Museum aan de Stroom.
Ondertussen zijn we alweer 8 jaar verder en is Toon De Klerck een referentie geworden voor ambachtelijk bereid brood en patisserie in de omgeving van Sint-Niklaas. Alle producten zijn zelfgemaakt, van het brood tot de taarten, puur natuur met enkel de beste ingrediënten. Kortom, kwaliteit is nog altijd leidend en dat zal ook zo blijven.
Voor een lekkere koffie vergezeld van een verse croissant of stukje patisserie kan u overigens ook terecht in onze breakfast & tearoom ter plaatse.
Wees de eerste om deze bakker te beoordelen