Straffe ledendeals

Exclusieve voordelen. Check ze uit!

1. BETAALTERMINALS

Cash verdwijnt meer en meer uit de portefeuille van onze klanten. Geen nood. Bakkers Vlaanderen werkte samen met CCV een voordelig pakket uit voor betaalterminals én transactiekosten.

> BEKIJK HIER HET LEDENVOORDEEL VAN CCV! 

Goed hé!  Geïnteresseerd? Bel dan 0800 81 025 of stuur een mailtje naar sales@be.ccv.eu en laat weten dat je lid bent van Bakkers Vlaanderen.

2. BETAALKAARTEN

  • De Sodexo Card® ten dienste van de lokale handel!

De missie van Sodexo is om de lokale economie te doen groeien. Daarom zorgen we niet alleen voor extra visibiliteit, maar helpen we ook met het aantrekken van nieuwe klanten voor de lokale handelaren.

Wacht niet langer en affilieer je vandaag nog. 
 

  • Bakkers Vlaanderen & Edenred bouwen verder aan hun partnership.

Dankzij de samenwerking tussen Edenred & Bakkers Vlaanderen, kunnen jullie als lid van de federatie de Ticket Restaurant® aanvaarden in jullie zaak aan voorkeurstarieven.

U betaalt slechts een bijdrage van 1.30% (in plaats van 1.53%). Verder betaalt u geen opstartkosten of maandelijkse kosten.

Neem contact met ons op, telefonisch op 02/679.55.50 of via e-mail naar: affiliatenetwork-BE@edenred.com

> PROFITEER METEEN VAN DIT MOOIE AANBOD


3. BEOBANK

Beobank biedt aan de leden van Bakkers Vlaanderen zowel persoonlijke begeleiding als bancaire voordelen: 

  1. GRATIS professionele zichtrekening bij Beobank.
  2. GRATIS geldtelling in onze lokale agentschappen.
  3. De dossierkosten zijn GRATIS voor de aanvraag van professionele kreditien boven 50.000 euro. 


Meer info bij de PRO-teams in uw regio: 

PRO ANTWERPEN: 03/259.17.40 (Gijs De Boeck)
PRO BRUGGE/KORTRIJK: 050/44.56.00 (Werner Dewulf)
PRO BRUSSEL NOORD / VLAAMS-BRABANT: 02/254.32.80 (Dries Doornaert)
PRO DENDERMONDE: 052/47.33.87 (Mathias Beeckman)
PRO GENT: 09/266.03.60 (Marleen Merckaert)
PRO LEUVEN 016/31.45.98 (Hans Vangheel)

4. VOORDELIG BEDRIJFSAFVAL

Bakkers Vlaanderen heeft een samenwerkingakkoord afgesloten met de firma Renewi, dat een speciaal tarief aanbiedt voor leden van Bakkers Vlaanderen. Hiermee wil uw federatie u kans bieden om opnieuw een deel van uw lidgeld te laten terug verdienen als u ingaat op dit aanbod

Bel naar het nummer 03/443.25.00, laat weten dat je lid bent van Bakkers Vlaanderen en er wordt meteen voor jou een afspraak gepland met de regio-adviseur. 

5. HISTORISCH LAGE energieprijzen

De energieprijs per kWh ligt momenteel historisch laag. Maar als lid van de bakkerijfederatie kun je, dankzij onze nieuwe overeenkomst met ESSENT, vanaf nu genieten van een nóg voordeliger tarief. Die tarieven zul je niet terugvinden in de vergelijkingsmodule van de VREG. Exclusief voor onze leden heeft essent.be een nieuw, marktconform product ontwikkeld, met bijzonder scherpe tarieven.

Je energiePRIJS laten berekenen? De medewerkers van Essent zijn elke dag bereikbaar van 9 tot 17 uur, via e-mail op bakkers@essent.be of op het nummer 03/270.95.79.

6. FOODDESK 

Hét allergenen beheersysteem en meer! Elk lid van Bakkers Vlaanderen krijgt een korting van 150 euro en de eerste zes maanden is het lidgeld gratis. Alle leden (ook zij die reeds een programma hebben) krijgen zolang ze lid zijn van Bakkers Vlaanderen een korting van 5 euro op het maandelijks lidgeld.

7. JOUW autocontrolesysteem

Als het voedselagentschap een controle uitvoert dan staan de zenuwen strak gespannen. 'Hebben we alles correct gedaan?'. Je staat er niet alleen voor. De registratieformulieren die het FAVV van je verlangt, hebben we klaargemaakt en kan je downloaden van de deze siteGratis en voor niets.

8. ADMINISTRATIE

Vreselijk, maar het hoort erbij. Dat wil echter niet zeggen dat je alles zelf moet doen. Je kan verschillende modelbrieven downloaden van deze site. Een klachtenbrief, een bestellingsbevestiging en veel meer.  

9. HoofdREKENEN

Op de REKEN SNEL UIT-pagina vind je verschillende rekenmodules die je het leven heel wat eenvoudiger maken. Een VERKOOPPRIJS berekenen bijvoorbeeld of een productief uurloon. Of wat dacht je van regelrechte rentabiliteitsberekening?

10. Vaktijdschrift ONZE PASSIE

Het enige echte tijdschrift voor onze sector ontvang je iedere maand gratis per post. Een voorsmaakje? Lees meteen een online proefnummer. Veel leesplezier!

11. BoekenKORTING

Geniet dankzij Bakkers Vlaanderen en Uitgeverij Lannoo van 15% korting op het volledige aanbod van LannooShop. Neem snel een kijkje: www.lannooshop.be/bakkersvlaanderen

12. HULPlijn

Bakkers Vlaanderen is een federatie door en voor bakkers, maar ook chocolatiers en ijsbereiders kunnen bij ons terecht. Heb je een vraag of een suggestie? Bel of mail ons en we maken er werk van. 03 287 69 94 of info@bakkersvlaanderen.be.