Zout

 Zout  Goed gedaan! 22% minder zout in brood
>>> 26-09-2013
De voedingssector verlaagde de voorbije jaren het zoutgehalte aanzienlijk. Kijk snel hoe de andere producten het gedaan hebben.

 Zout  Proficiat bakkers. Samen dragen we bij aan de gezondheid van onze klanten
>>> 22-11-2012
Het zoutgehalte in brood is dankzij de inspanningen en het engagement van de bakkers gedaald met 10%. Een overzicht van de in de pers verschenen berichten.

 Zout  Enkel nog gejodeerd zout bij de bakker
>>> 16-07-2012
Bakkers Vlaanderen en partners vragen grossisten om gejodeerd zout standaard als bakkerszout te leveren.

 Zout  Neem deel aan workshop zoutreductie
>>> 24-04-2012
Alternatieven die inspelen op gezondheidstrend

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 Algemeen   Bij de bakker inkopen doen met eigen verpakking
>>> 06-08-2019
Door de bewustwording rond de overdaad aan wegwerpverpakkingen, ontstaat er een trend bij consument om met eigen verpakking inkopen te doen. Kan dit eigenlijk wel?

> Alle nieuws