NIEUW Ledenvoordeel

 NIEUW Ledenvoordeel  Partnership met Beobank
>>> 29-08-2018
Beobank biedt aan de leden van Bakkers Vlaanderen zowel persoonlijke begeleiding als bancaire voordelen: gratis professionele zichtrekening, gratis geldtelling en gratis dossierkosten voor de aanvraag van professionele kredieten boven 50.000 euro.

 NIEUW Ledenvoordeel  Bakkers Vlaanderen & Edenred bouwen verder aan hun partnership
>>> 30-05-2018
Dankzij de samenwerking tussen Edenred & Bakkers Vlaanderen, kunnen jullie als lid van de federatie, Ticket Restaurant® aanvaarden in jullie zaak aan voorkeurstarieven.

 NIEUW Ledenvoordeel  CCV: 500 gratis transacties onder 5 euro
>>> 30-01-2018
Sinds 1 januari mogen er geen extra kosten meer worden aangerekend voor elektronische betaling. CCV werkt aan een voorstel waarbij de leden van Bakkers Vlaanderen vanaf 1 maart 500 gratis transacties onder de 5 euro kunnen verwerken.

 Ondernemer  Waarom je binnenkort geen transactiekosten meer zult moeten betalen
>>> 08-01-2018
Geen transactiekosten meer. Klinkt “waow”, niet? Het Vlaams fintech bedrijf dat dit waarmaakt heeft z’n naam niet gestolen. Het is WaowDeals die met zijn all-in-one digitaal betaalsysteem een frisse wind blaast in de bankenwereld.

 NIEUW Ledenvoordeel  CCV verlaagt tarieven: 0.13 euro/transactie
>>> 31-01-2017
Leden van Bakkers Vlaanderen kunnen vanaf nu profiteren van een extra voordelig tarief bij CCV. De tarieven per transactie zijn verlaagd van 0,16 euro naar 0,13 euro/transactie.

 NIEUW Ledenvoordeel  Bespaar honderden euro's bij Fooddesk!
>>> 07-03-2016
Bakkers Vlaanderen heeft met Fooddesk een nieuw ledenvoordeel afgesloten! Elk lid van de bakkersfederatie krijgt een korting van maar liefst honderden euro's!

 NIEUW Ledenvoordeel  Bespaar nog meer op je energiefactuur!
>>> 17-02-2016
Jouw bakkerijfederatie Bakkers Vlaanderen zat de laatste tijd niet stil. We hebben speciaal voor onze leden een nieuwe overeenkomst gesloten met een betaalbare en betrouwbare energiemaatschappij!