NIEUWS

Podcasts

Podcasts bieden je de kans om te luisteren naar experts in jouw vakgebied, te leren van hun ervaringen en te ontdekken wat hen drijft. Het kan ook helpen om jouw creativiteit te stimuleren en nieuwe ideeën te ontdekken. Beluister ze hier!
Lees verder...

Vraag erkenning voor je bakkerservaring aan

Ben je al lange tijd actief als bakker, maar heb je het gevoel dat je competenties niet volledig erkend worden door de sector? Laat je competenties dan testen bij een erkend EVC-testcentrum zoals CVO EduKempen.
Lees verder...

Zet restafvalbakken never alone

Niet sorteren? Da’s zóóó jaren 90. Motiveer je medewerkers daarom om ook op ‘t werk de juiste keuze te maken: zet restafvalbakken altijd bij sorteerbakken voor bijvoorbeeld PMD, keukenafval, papier & karton of ander bedrijfsafval.
Lees verder...

Zet je zaak online

De FOD Economie lanceert een toolkit om kmo's en zelfstandigen te begeleiden bij het online zetten van hun activiteiten. Deze online tool kan jouw onderneming helpen bij de opstart en ontwikkeling van e-commerce.
Lees verder...

Klassiekers 2.0: Harde luxe in een zomers jasje

Ontdek de overheerlijke recepten!
Lees verder...

Zware energie-uitgaven in eerste kwartaal 2023? Vraag nu energiesteun 2 aan

Bedrijven die in het eerste kwartaal van 2023 nog steeds geconfronteerd werden met stijgende energie-uitgaven ten gevolge van het conflict in Oekraïne, kunnen tot 30 juni energiesteun 2 aanvragen.
Lees verder...

PIVA en Antwerpse Bakkersunie lanceren nieuw Antwerps Gebak met Elixir d’Anvers

Tijdens de PIVA Opendeurdag op 22 april werd ‘Antwerps Gebak 1.0’ met vulling voorgesteld, een project van de Antwerpse Bakkersunie, PIVA en Elixir d’Anvers. Leden krijgen kortelings het recept toegestuurd zodat zij ook dit gebak kunnen maken.
Lees verder...

65ste editie nationaal feest gaat door in het prachtige Poperinge

We zijn verheugd u uit te nodigen voor het 65ste Nationaal Feest van de Bakkersbond, dat zal plaatsvinden op maandag 22 mei in de prachtige stad Poperinge. Schrijf je hier in!
Lees verder...

Nieuwe ledendeals in samenwerking met Procent.com

Bakkers Vlaanderen is een nieuwe samenwerking aangegaan met Procent.com, een gratis inkoopcollectief die zich hard maakt voor het verlagen van vaste kosten voor elke ondernemer. Zij nemen snel met je contact op, zodat ook jij kan beginnen besparen!
Lees verder...

Baanbrekende samenwerking voor lagere CO2-voetafdruk van tarwemeel

Er wordt gewerkt aan een vernieuwend, koolstofarm tarwemeel voor de productie van brood en ander basisvoedsel. De samenwerking is bedoeld om de milieu-impact van brood te verminderen.
Lees verder...