NIEUWS

Wat betekent patisserie en hoe is het ontstaan?

Patisserie: wat betekent het? En waar en hoe is het ontstaan? Je leest het allemaal in onze nieuwe blog.
Lees verder...

Werken bij bakker: nog altijd vroeg opstaan?

Werken bij een bakkerij? Zo vroeg hoor je er al niet meer voor op te staan. Lees er meer over in onze blog.
Lees verder...

Waarom is volkorenbrood gezond?

Waarom is volkorenbrood gezond? In deze blog lees je meer over de effecten van volkorenbrood op jouw gezondheid.
Lees verder...

Waar ontbijten in Ninove? Bij de warme bakkers, natuurlijk!

Mastellen. Vlaai. Maaltjes. Mmm, misschien toch maar eens een uitstapje naar Ninove overwegen!
Lees verder...

Wat is een banketbakker?

Een banketbakker, wat is dat eigenlijk? Kom in onze blog meer te weten over de inhoud van het ambacht.
Lees verder...

Soorten koffiekoeken: welk zijn de populairste?

Welk zijn de populairste koffiekoeken? In deze blog lees je meer over chocoladekoeken, appelflappen en boterkoeken!
Lees verder...

Ontbijten in Herentals: ontdek de streekgerechten

Wat valt er zoal te snoepen bij je warme bakker in Herentals? Dat lees je hier.
Lees verder...

Gestreken mastellen Gent: proef ze nu!

Strijken is zoveel leuker als je het met een Gentse mastel doet. Lees er hier alles over!
Lees verder...

Hoe word je bakker?

Hoe word je bakker? En moet je er eigenlijk een opleiding voor volgen? Ontdek in onze blog meer over het beroep bakker.
Lees verder...

Brugse streekproducten: een stad vol lekkernij

Ben je benieuwd naar de Brugse streekproducten? Lees onze blog en het water loopt je ongetwijfeld al in de mond!
Lees verder...