Zondagwerk minderjarigen: nog even wachten

Personeel

29-01-2018

Het zomerakkoord kondigde aan om in bepaalde sectoren, zoals in de detailhandel, toe te laten dat werknemers jonger dan 18 jaar worden tewerkgesteld. Deze tewerkstellingsmaatregel is echter nog niet in werking getreden.

Op de definitieve goedkeuring die toelating geeft om minderjarigen op zondag tewerk te stellen is het nog even wachten. Maar bronnen binnen de regering hebben bevestigd dat alle maatregelen uit het Zomerakkoord zullen worden uitgevoerd. 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 Algemeen   Bij de bakker inkopen doen met eigen verpakking
>>> 06-08-2019
Door de bewustwording rond de overdaad aan wegwerpverpakkingen, ontstaat er een trend bij consument om met eigen verpakking inkopen te doen. Kan dit eigenlijk wel?

> Alle nieuws