Workshop Toekomst Strategie Bakkers

Algemeen

20-02-2018

Op 10 mei van 13 tot 18u vindt voor het eerst de Workshop TOEKOMST STRATEGIE 2018 sector BAKKKERS plaats. Een “out-of-the-box” gelegenheid voor een 12-tal verantwoordelijken aangevuld met enkele friskijkende studenten. Leden BV krijgen korting.

DOEL

Door de dynamische en complexere wereld is het moeilijker geworden alle gevaren en opportuniteiten in de sector voortdurend goed te zien en in te schatten. Door deze workshop kunnen deelnemers samen strategisch en creatief nadenken over toekomstgerichte acties. Vragen die aan bod komen zijn o.a.:

- Welke krachten hebben de grootste impact hebben op de sector in de toekomst?
- Wat zijn dan de voornaamste gevaren en opportuniteiten?
- Welke ideeën zijn er om de beste kansen optimaal te benutten?
- Hoe kunnen de grootste gevaren en risico’s best worden opvangen?
 

 

OUTPUT
Een uitgebreid rapport met alle informatie en een in-company workshop handleiding. De output zal volgend academiejaar tevens gebruikt worden in trajecten rond innovatiemgm, innovatiestrategie en business casing. Ook hier kunnen geïntereseerde leden mee in betrokken worden.

AANTAL DEELNEMERS
8 – 12 deelnemers

CONTACT
Heb je vragen over Workshop Toekomst Strategie Bakkers? Neem contact op met Org. Dirk De Jongh M +32 0478 28 29 33 

INSCHRIJVEN
Klik snel hier! 

Nieuwsoverzicht

 Algemeen   FAVV schrapt controles op zoutgehalte
>>> 13-12-2018
Het FAVV zal vanaf 2019 geen controles meer zullen uitvoeren op het zoutgehalte in het brood. Er zal ook geen peiling meer gedaan worden naar het gebruik van gejodeerd zout.

 Algemeen   Schadelijke koelmiddelen? Boete: 3.000 - 25.000 euro
>>> 11-12-2018
De overheid gaat de controles op uw koeltechnische installaties opvoeren. Een 30-tal inspecteurs gaan op pad om na te gaan of bedrijven de regelgeving inspecteren. Bij vastgestelde inbreuken kunnen boetes oplopen tot 25.000 euro.

 Algemeen   Pyjamadag zoekt bakkers
>>> 03-12-2018
VZW Krijtlijn organiseert op 15 maart 2019 (pyjamadag) een online seminariedag t.v.v. Bednet en zoekt hiervoor nog bakkers die voor het ontbijt willen zorgen.

> Alle nieuws