Workshop Toekomst Strategie Bakkers

Algemeen

20-02-2018

Op 10 mei van 13 tot 18u vindt voor het eerst de Workshop TOEKOMST STRATEGIE 2018 sector BAKKKERS plaats. Een out-of-the-box gelegenheid voor een 12-tal verantwoordelijken aangevuld met enkele friskijkende studenten. Leden BV krijgen korting.

DOEL

Door de dynamische en complexere wereld is het moeilijker geworden alle gevaren en opportuniteiten in de sector voortdurend goed te zien en in te schatten. Door deze workshop kunnen deelnemers samen strategisch en creatief nadenken over toekomstgerichte acties. Vragen die aan bod komen zijn o.a.:

- Welke krachten hebben de grootste impact hebben op de sector in de toekomst?
- Wat zijn dan de voornaamste gevaren en opportuniteiten?
- Welke ideeën zijn er om de beste kansen optimaal te benutten?
- Hoe kunnen de grootste gevaren en risico’s best worden opvangen?
 

 

OUTPUT
Een uitgebreid rapport met alle informatie en een in-company workshop handleiding. De output zal volgend academiejaar tevens gebruikt worden in trajecten rond innovatiemgm, innovatiestrategie en business casing. Ook hier kunnen geïntereseerde leden mee in betrokken worden.

AANTAL DEELNEMERS
8 – 12 deelnemers

CONTACT
Heb je vragen over Workshop Toekomst Strategie Bakkers? Neem contact op met Org. Dirk De Jongh M +32 0478 28 29 33 

INSCHRIJVEN
Klik snel hier! 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 BIBAC PLUS   BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht
>>> 06-08-2019
Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

> Alle nieuws