Werkt dé 'Jobstudent van het jaar' bij u?

Personeel

 Extra persaandacht  

17-07-2012

Tevreden over je jobstudent? Nomineer hem of haar en maak beide kans op mooie prijzen én persaandacht.

Unizo gaat opnieuw op zoek naar de vlotste, meest gemotiveerde, meest zelfstandige jobstudent van het jaar. Als die toevallig bij jou in de zaak werkt dan kan je hem of haar nu nomineren. 

De jobstudent maakt kans op een nieuwe smartphone en een extra maandloon van 1250 euro. Zelf maak je kans op een boekenpakket en extra promo voor je zaak, want reken maar dat je de pers over de vloer krijgt als jouw jobstudent wint! 

> Nomineer jouw jobstudent

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw Eén-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 BIBAC PLUS   BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht
>>> 06-08-2019
Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

> Alle nieuws

Nieuwsoverzicht

 Personeel  Lonen geïndexeerd met 2%
>>> 25-05-2012
PC 201 voor bedienden

 Algemeen   5 vuistregels voor fantastische werknemers
>>> 11-09-2012
Van buikgevoel naar een echt personeelsbeleid. Leden kunnen de begeleidende documenten gratis downloaden dus hou je Bakkers Vlaanderen paswoord bij de hand. Login vergeten? Mail snel naar info@bakkersvlaanderen.be.

 Personeel  Vind een nieuwe werknemer op de mini-jobbeurs van Elishout en VDAB
>>> 06-12-2012
VDAB en Elishout, school voor voeding organiseren voor de 2de maal een mini-jobbeurs. Een moment waarop o.a. bakkersbedrijven werkzoekenden ontmoeten.

> Alle nieuws