Welk brood bakt u morgen?

Beroep

13-09-2018

De partners van het Europees Interregproject AVENIRS nodigen u uit op maandag 1 oktober 2018 voor hun projectlancering tijdens de vakbeurs voor de bakkerijsector BROODway in Kortrijk.

Wit of bruin, volkoren of meergranen, zoet of zout... het mag voor uw klant waarschijnlijk iets meer zijn dan een kleintje gesneden. Hoe en wanneer koopt de consument zijn dagelijks brood? Lanceer mee het project AVENIRS en werp een blik op de consumptietrends, krijg inzicht in de uitdagingen die op u afkomen en bezoek de bakkerijbeurs BROODway in Kortrijk Xpo.

PROGRAMMA

Plenair gedeelte: simultane vertaling Frans/Nederlands. Rondleiding: Engels.

09.30 u.: Ontvangst met koffie en Kalletaart
10.00 u.:

  • Projectvoorstelling

CMA, POM West-Vlaanderen, Syntra West

  • Een Frans-Vlaams project

Interreg

  • De veranderende broodconsumptie. De kijk van een wereldspeler

Lesaffre International

  • Innoveren, een noodzaak. Trends en cijfers

Unilasalle

  • Bakker, een onmisbaar ambacht. Getuigenis

WEBA & OP française

11.00 u.: Receptie
12.00 u.: Gegidst bezoek aan BROODway (beperkt aantal plaatsen )
Vrij bezoek aan BROODway/MEATexpo 

www.avenirs.eu

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  20ste editie Belgian Corporate Video Festival
>>> 18-02-2019
Op 6 juni 2019 vindt de 20ste editie van het Belgian Corporate Video Festival plaats in Kinepolis Brussel. Ook dit jaar kunnen de beste corporate videoís verschillende awards winnen in uiteenlopende categorieŽn.

 Beroep  Alternatieve granen - desembroden - gekoelde degen
>>> 13-02-2019
Alimento organiseert op 12 maart een full option opleiding. MichaŽl, Ludovic en Guido zullen tijdens deze opleiding een combinatie doen van deze verschillende technieken en producten.

 Algemeen   Alimento is op zoek naar een nieuwe Opleidingsadviseur Bakkerij
>>> 04-02-2019
Heb jij een hart voor Opleiding en Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat!

> Alle nieuws