Waarom je binnenkort geen transactiekosten meer zult moeten betalen

Ondernemer

08-01-2018

Geen transactiekosten meer. Klinkt waow, niet? Het Vlaams fintech bedrijf dat dit waarmaakt heeft zn naam niet gestolen. Het is WaowDeals die met zijn all-in-one digitaal betaalsysteem een frisse wind blaast in de bankenwereld.

In een wereld waarin tijd geld is en geld verdienen tijd kost, stijgt het belang aan tools en systemen die jou als ondernemer ondersteunen in het uitbouwen van jouw zaak. Klanten verwachten steeds meer waardoor je je niet langer alleen kunt bezig houden met broden bakken en chocoladekoeken verkopen, maar ook moet nadenken over de toekomst, klantvriendelijkheid, kortingsacties, communicatie, …

Durf vooruitdenken, de nieuwe generatie zijn jouw klanten van morgen.

Akkoord, we zitten misschien nog niet met z’n allen te wachten op een digitale of mobiele betaalmethode. Betalen met good-old-cash of je bankkaart, wat is daar mis mee? Helemaal niets inderdaad. Maar de wereld evolueert, de sector evolueert en jouw klanten evolueren nóg sneller. Want de nieuwe generatie, “de jeugd”, zijn jouw klanten van morgen.

Eddy van Damme, Voorzitter Raad van Bestuur Bakkers Vlaanderen, bevestigt dit fenomeen. “Ik zie maand na maand het aantal cash-betalingen dalen en besef maar al te goed dat deze vorm van betalen alleen maar verder zal afnemen. Ik sta dan ook open voor nieuwe ontwikkelingen en ben enthousiast over dit innovatieve WaowDeals-betaalplatform”.

Durf dus vooruitdenken en een stap voor zijn op jouw concurrenten. Want is dat nu niet net waar ondernemerschap rond draait en wat het leven als ondernemer zo boeiend maakt? Het nemen van risico’s en die dan zien resulteren in succes? Zoals de quote zo mooi formuleert: “if your dreams don’t scare your, they’re not big enough”. 

Vroeger waren we bang van auto’s, vernieuwing kent steeds tegenstanders

Auto’s, ongelooflijk toch dat iets wat vandaag zo ingeburgerd en onmisbaar is geworden in onze westerse samenleving, vroeger toch zo’n tegenstand en angst opriep? Dit is exact wat WaowDeals vandaag de dag ervaart, bevestigt WaowDeals CEO Jan Harboort. “We zetten niet alleen een gloednieuw betaalsysteem in de markt, we betreden ook een gloednieuwe markt. Wat het extra uitdagend maakt.” Waarom de mannen van WaowDeals dan toch deze uitdaging aangaan? 

Eén systeem, een win-win voor alle gebruikers

WaowDeals is ontstaan vanuit een 3-tal ergernissen die leven bij zowel ondernemers, zelfstandigen, KMO’s als grote bedrijven:

  1. Het leven wordt duurder en duurder. We moeten een steeds groter percentage van onze omzet afgeven aan belastingen en andere betalingen of bijdragen die jaar-na-jaar stijgen.
  2. De concurrentie groeit en komt steeds vaker vanuit het buitenland of online shops.
  3. We willen klantgericht werken, kortingsacties lanceren, ons differentiëren met unieke smaken – originele vormen – nieuwe ingrediënten, … maar vinden niet de juiste tools binnen ons budget om dit allemaal te verwezenlijken. 
     

Hun antwoord hierop? Een digitale tool die niet alleen de kosten verlaagt, maar jou als bakker ook ondersteunt in het online gebeuren, social media, het organiseren van kortingsacties in enkele clicks én het aangaan van de concurrentie door je klantenbestand te laten groeien en jouw bakkerij in de spotlights te plaatsen. En dit alles voor een prijskaartje dat zichzelf terugbetaalt.

Wij van Bakkers Vlaanderen? Wij hebben met WaowDeals rond de tafel gezeten, onderhandelt en voor jullie een ‘waow-deal’ geregeld.

Bakkers Vlaanderen kiest resoluut voor digitaal betalen.

Het klinkt bijna té mooi om waar te zijn, maar we hebben de systemen van WaowDeals gezien, getest en goedgekeurd. We zijn dan ook trots om te mogen uitpakken met een fantastisch aanbod exclusief voor onze bakkers. Want tot april 2018 krijgt elke bakker de kans om WaowDeals gratis in huis te halen. En hoe sneller je dit doet, hoe langer je kosteloos kunt genieten van dit all-in-one betaalsysteem. “Het voordeel van ons digitaal betaalsysteem is dat het zichzelf op korte termijn terugbetaalt” vertelt WaowDeals CEO Alain Daeghsel. “Elke WaowDeals-handelaar ontvangt een unieke code waarmee ze hun klanten aan hun zaak kunnen koppelen. Hoe meer klanten er gekoppeld worden, hoe meer geld je als bakker kunt verdienen aan deze klanten” vult Jan Harboort aan. 

Extra inkomen genereren zonder er iets voor te moeten doen? Klinkt té goed om waar te zijn.

En toch is dit exact wat WaowDeals doet voor haar handelaren. Het systeem vormt als het ware een brug tussen de bakkers en hun klanten om vervolgens een win-winsituatie te creëren voor beide partijen. Want niet alleen jij als bakker haalt je voordeel uit dit innovatieve betaalsysteem. Ook jouw klanten winnen erbij. Zij ontvangen op elke aankoop minstens 2% korting en blijven te allen tijde op de hoogte van jouw acties. Wat dan weer een bijkomend pluspunt is voor jou om je bakkerij onder de aandacht te brengen in zowel je bestaande klantenbestand als bij nieuwe klanten die zich in jouw omgeving bevinden.

Waarom kiezen voor WaowDeals en niet voor hun concurrent Payconiq?

Los van alle voordelen aan het WaowDeals-betaalsysteem: het wegvallen van de transactiekosten, een maandabonnement dat zichzelf terugbetaalt, de ondersteuning op vlak van communicatie en online marketing, … wordt WaowDeals simpelweg gedragen door een zéér sterke structuur aan systemen. 

Jan Kerkhofs van bakkerij Gilissen en tevens ondervoorzitter van de Raad van Bestuur van Bakkers Vlaanderen deelt deze mening. “Het is inderdaad zo dat WaowDeals op meerdere vlakken een stap voor is op zijn tegenhanger Payconiq. Zo had ik onlangs een klant die per vergissing de verkeerde bakker aanduidde in zijn payconiq-app waardoor hij een betaling had overgemaakt naar mijn concurrent op de hoek in plaats van de betaling naar mijn bankaccount over te schrijven.”

Het voordeel aan dit WaowDeals-betaalsysteem is daarnaast ook dat je in een fractie van een seconde de bestelling hebt betaalt én het geld op je bankaccount ziet verschijnen. Jan Kerkhofs vult aan; “Voordat ik WaowDeals in huis haalde heb ik meermaals blind op mijn klanten moeten vertrouwen tijdens het gebruiken van Payconiq. Vooral op drukke momenten in de bakkerij is het namelijk niet mogelijk om elke klant te vragen z’n smartphonescherm te tonen als bewijs dat ze het juiste bedrag ingeven om hun bestelling te betalen. Want ik als bakker, krijg in het Payconiq-systeem slechts een pop-up te zien met de vermelding dat de betaling werd geregistreerd zonder het effectieve bedrag.”


Meer informatie over deze actie en WaowDeals in het algemeen vind je op www.waowdeals-bakkers.com of via de salesverantwoordelijke op het nummer: 0473.40.11.07
 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 BIBAC PLUS   BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht
>>> 06-08-2019
Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

> Alle nieuws