Voordelig vast tarief bij Eneco tot 3/10

Algemeen

26-09-2013

Tot 3 oktober kan je intekenen op een erg voordelig vast tarief voor elektriciteit. Resultaat? Een aanzienlijk voordeel verspreid over 2 tot 3 jaar.

Je hebt wellicht al vernomen dat Bakkers Vlaanderen opnieuw rond de tafel gezeten heeft met Eneco om de crash in de vaste tarieven voor elektriciteit te bespreken. De groothandelsprijs voor elektriciteit staat historisch laag. Nu intekenen voor 2 of 3 jaar kan een aanzienlijk financieel voordeel opleveren voor de komende jaren.

Hieronder vind je een indicatieve prijsvergelijking voor de Eneco-tarieven voor elektriciteit.

Je merkt dat het vast tarief gevoelig lager ligt dan de gemiddelde variabele tarieven van de voorbije 3 jaar. Tussen haakjes voor gas is het variabel tarief nog steeds het voordeligst. We raden daarom aan enkel voor elektriciteit een omschakeling naar een vast tarief te overwegen.

Ook leden die reeds een overeenkomst hebben met Eneco kunnen zonder extra kosten omschakelen naar een vast tarief. 

Ongetwijfeld heeft een vertegenwoordiger van Eneco reeds contact met je opgenomen, persoonlijk of via e-mail. Mocht dat niet gebeurd zijn dan vind je hier het bericht van Eneco mét alle contactgegevens en richtlijnen voor omschakeling.

Bakkers Vlaanderen doet er alles aan om je werkomstandigheden te optimaliseren. Daarom onderhandelen we voortdurend met overheden en belangengroepen, maar zoeken we ook naar voordelen die onmiddellijk voelbaar zijn op de werkvloer. Daarom hebben we 2 jaar geleden een overeenkomst met Eneco afgesloten. We hopen dat jij de vruchten plukt van deze samenwerking.