Laatste nieuws

Hoe geur, kleur en presentatie het verschil maken in de toonbank

In een wereld waar beleving centraal staat, is de manier waarop je jouw producten presenteert minstens zo belangrijk als de kwaliteit ervan. In deze blog ontdek je hoe je met slimme details het verschil maakt.

Bakker zoekt bakker: hoe vind je jong talent voor je zaak?

De zoektocht naar gemotiveerde jonge bakkers is voor veel ambachtelijke ondernemers een uitdaging. In deze blog delen we concrete tips en inspirerende voorbeelden om nieuw bloed te vinden en te binden aan je bakkerij.

Vooral door stijgende grondstofprijzen stijgt de broodprijs

De economische commissie van Bakkers Vlaanderen heeft opnieuw de broodprijs berekend. Globaal zijn de kosten met 5,4% gestegen.

Waarom lokaal brood kopen loont: het verhaal achter de bakker

In een tijd van gemak en massaproductie grijpen steeds meer mensen terug naar lokaal, vers en authentiek. In deze blog lees je waarom het loont om voor lokaal en ambachtelijk brood te kiezen.

Moederdag bij de bakker: hoe je met gebak harten verovert

Op zondag 11 mei is het weer Moederdag, een uitgelezen kans voor bakkers om hun creativiteit te tonen en klanten te verleiden met heerlijke, liefdevolle producten. In deze blog geven we inspiratie om van Moederdag een succes te maken in jouw bakkerij.

iba 2025: Ontdek de smaken en technologieën van morgen

iba 2025, de internationale vakbeurs voor de bakkerij- en zoetwarenindustrie wordt van 18 t/m 22 mei 2025 georganiseerd in de Messe Düsseldorf. Beleef de nieuwste trends van dichtbij, ontdek baanbrekende innovaties en laat je inspireren!