Van Gansewinkel: geen prijsverhoging voor leden Bakkers Vlaanderen

Algemeen

24-11-2016

Van Gansewinkel past per 1 januari 2017 zijn verwerkingstarieven voor een aantal stromen aan. Voor de leden van Bakkers Vlaanderen wordt er geen prijsverhoging in 2017 doorggerekend, desondanks de indexatie.

In de Benelux zien we het aanbod aan afval voor verbranding toenemen. Dit is te wijten aan de heropleving van de economische groei, maar ook de instroom van Brits afval. Deze evolutie van een tekort naar een overaanbod zorgt ervoor dat verwerkingsprijzen onder druk komen te staan.

Een groot aanbod van afvalolie op de Duitse markt zorgt voor een verschuiving in heel West-Europa. en ook de afzet  voor houtafval blijft met problemen kampen De belangrijkste reden blijft de invoer van houtafval uit Engeland, terwijl de afzetmogelijkheden in de Benelux niet stijgen.

Deze ontwikkelingen op de Europese markt treffen ook van Gansewinkel. Zij zullen dan ook genoodzaakt zijn om per 1 januari 2017 hun verwerkingstarieven voor een aantal stromen aan te passen.

Voor de leden van Bakkers Vlaanderen wordt er geen prijsverhoging in 2017 doorgerekend, desondanks de indexatie.

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  20ste editie Belgian Corporate Video Festival
>>> 18-02-2019
Op 6 juni 2019 vindt de 20ste editie van het Belgian Corporate Video Festival plaats in Kinepolis Brussel. Ook dit jaar kunnen de beste corporate videoís verschillende awards winnen in uiteenlopende categorieŽn.

 Beroep  Alternatieve granen - desembroden - gekoelde degen
>>> 13-02-2019
Alimento organiseert op 12 maart een full option opleiding. MichaŽl, Ludovic en Guido zullen tijdens deze opleiding een combinatie doen van deze verschillende technieken en producten.

 Algemeen   Alimento is op zoek naar een nieuwe Opleidingsadviseur Bakkerij
>>> 04-02-2019
Heb jij een hart voor Opleiding en Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat!

> Alle nieuws