Van Gansewinkel: geen prijsverhoging voor leden Bakkers Vlaanderen

Algemeen

24-11-2016

Van Gansewinkel past per 1 januari 2017 zijn verwerkingstarieven voor een aantal stromen aan. Voor de leden van Bakkers Vlaanderen wordt er geen prijsverhoging in 2017 doorggerekend, desondanks de indexatie.

In de Benelux zien we het aanbod aan afval voor verbranding toenemen. Dit is te wijten aan de heropleving van de economische groei, maar ook de instroom van Brits afval. Deze evolutie van een tekort naar een overaanbod zorgt ervoor dat verwerkingsprijzen onder druk komen te staan.

Een groot aanbod van afvalolie op de Duitse markt zorgt voor een verschuiving in heel West-Europa. en ook de afzet  voor houtafval blijft met problemen kampen De belangrijkste reden blijft de invoer van houtafval uit Engeland, terwijl de afzetmogelijkheden in de Benelux niet stijgen.

Deze ontwikkelingen op de Europese markt treffen ook van Gansewinkel. Zij zullen dan ook genoodzaakt zijn om per 1 januari 2017 hun verwerkingstarieven voor een aantal stromen aan te passen.

Voor de leden van Bakkers Vlaanderen wordt er geen prijsverhoging in 2017 doorgerekend, desondanks de indexatie.

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Online veilingen bakkerswinkels
>>> 20-05-2019
VH Auctions organiseert begin juni vier online veilingen ter verkoop van een industriŽle bakkerij met 8 winkelpunten.

 Algemeen   Brochure 'Zelfstandige worden'
>>> 20-05-2019
Om kandidaat-ondernemers te helpen de oprichting van een onderneming tot een goed einde te brengen, heeft de Algemene Directie K.M.O.-beleid van de FOD Economie de informatiebrochure "Zelfstandige worden" geschreven.

 Algemeen   Ontdek de kracht van corporate video voor uw bedrijf
>>> 07-05-2019
Wilt u weten wat videocommunicatie voor uw bedrijf kan betekenen? Kom dan op donderdag 6 juni 2019 naar het Belgian Corporate Video Festival in Kinepolis Brussel.

> Alle nieuws