Van Gansewinkel: geen prijsverhoging voor leden Bakkers Vlaanderen

Algemeen

24-11-2016

Van Gansewinkel past per 1 januari 2017 zijn verwerkingstarieven voor een aantal stromen aan. Voor de leden van Bakkers Vlaanderen wordt er geen prijsverhoging in 2017 doorggerekend, desondanks de indexatie.

In de Benelux zien we het aanbod aan afval voor verbranding toenemen. Dit is te wijten aan de heropleving van de economische groei, maar ook de instroom van Brits afval. Deze evolutie van een tekort naar een overaanbod zorgt ervoor dat verwerkingsprijzen onder druk komen te staan.

Een groot aanbod van afvalolie op de Duitse markt zorgt voor een verschuiving in heel West-Europa. en ook de afzet  voor houtafval blijft met problemen kampen De belangrijkste reden blijft de invoer van houtafval uit Engeland, terwijl de afzetmogelijkheden in de Benelux niet stijgen.

Deze ontwikkelingen op de Europese markt treffen ook van Gansewinkel. Zij zullen dan ook genoodzaakt zijn om per 1 januari 2017 hun verwerkingstarieven voor een aantal stromen aan te passen.

Voor de leden van Bakkers Vlaanderen wordt er geen prijsverhoging in 2017 doorgerekend, desondanks de indexatie.

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 BIBAC PLUS   BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht
>>> 06-08-2019
Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

> Alle nieuws