Vacature patisserie adviseur bij FrieslandCampina Foodservice NEDERLAND

Beroep

05-09-2017

FrieslandCampina is per 1 oktober op zoek naar een patisserie adviseur voor de ambachtelijke bakkerij. Het bedenken en ontwikkelen van innovatieve patisserie concepten op basis van onze grondstoffen staat in deze functie centraal.

Ken jij een passievolle en creatieve patissier met goede communicatieve vaardigheden die onze klanten weet te inspireren en enthousiasmeren? Laat het ons weten! Bekijk hier de vacature.  

Contact
carlijn.vanderkamp@frieslandcampina.com  
 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 BIBAC PLUS   BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht
>>> 06-08-2019
Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

> Alle nieuws