Uitnodiging infosessie controleactie FAVV in Knokke-Heist

West-Vlaanderen

23-04-2018

Het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen controleert handelaars op geregelde tijdstippen. Dit jaar is Knokke-Heist aan de beurt in de week van 4 tot 9 juni 2018. Op woensdag 2 mei worden er infosessies georganiseerd.

Het gemeentebestuur verleent haar medewerking aan deze actie en organiseert samen met het FAVV twee infosessies. Je krijgt daarbij alles op een rijtje rond regelgeving en de controles zelf. Tevens ontvang je een informatiebundel en krijg je de kans om vragen te stellen.

Je bent van harte welkom op één van de infosessies!
Datum: woensdag 2 mei 2018
Tijdstip:
- eerste sessie om 15u
of
- tweede sessie om 19.30u

Locatie: Cultuurcentrum Scharpoord, lokaal 101-102

Inschrijven is niet nodig maar kom op tijd want eenmaal volzet sluiten we de deuren. Je ontvangt een attest als je de sessie bijgewoond hebt. Het gemeentebestuur biedt je achteraf een drankje aan in Café Cultuur.

Voor bijkomende inhoudelijke informatie kan je contact opnemen met ir. Hubert Gheysens, sectorhoofd FAVV (050 303 770 | dis.wvl@favv.be). Kan je niet aanwezig zijn? De informatiebundel kan opgevraagd worden bij het FAVV en na de infosessie bezorgd worden.
 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 Algemeen   Bij de bakker inkopen doen met eigen verpakking
>>> 06-08-2019
Door de bewustwording rond de overdaad aan wegwerpverpakkingen, ontstaat er een trend bij consument om met eigen verpakking inkopen te doen. Kan dit eigenlijk wel?

> Alle nieuws