U komt toch ook naar Bibac Plus!

BIBAC PLUS

23-01-2017

Van 19 tot 22 maart bent u meer dan welkom op onze Bibac Plus in Antwerpen. Wij kijken er alvast enorm uit en zijn volop aan het aftellen naar de start van onze beurs

De driejaarlijkse Bibac bakkersbeurs wordt voor de editie 2017 uitgebreid met de sector slagers en traiteurs. Bibac Plus behoudt, als nieuwe naam, de link met haar vroegere notoriëteit en benadrukt tezelfdertijd de nieuwe uitbreiding naar de slagers en traiteurs sector.

Het objectief is een “nationale retail voedingsbeurs” waar elke professioneel zijn gading kan vinden voor alle producten en diensten binnen de voedingssector.

Rode draad

Bibac Plus geeft u een allesomvattend overzicht van alle producten en diensten nodig voor de uitbouw en goede functionering van uw zaak. Als “Rode Draad” loopt degustatie en demonstratie door alle standen heen. Een “actieve beursbeleving” is voor onze bezoekers de ideale gelegenheid om u op één dag volledig te informeren over alles wat uw beroep aangaat en beter kan maken.

Nevenactiviteiten

Naast het ontdekken van uw bestaande en nieuwe leveranciers biedt Bibac Plus u dagelijks de mogelijkheid nieuwe technieken en nieuwe ontwikkelingen te bewonderen op de demo ruimtes. Het beursprogramma geeft u een volledig overzicht van deze activiteiten.

Samenwerking

Voor het eerst slaan de belangrijkste bezoekers federaties de handen in elkaar om u een beurs event te presenteren waarbij elke bezoeker fier mag zijn op job. Bakkers Vlaanderen en de Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs België doen er alles voor om u het perfecte platform te bieden uw beroep en uw bedrijf waardig.

www.bibacplus.be

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 Algemeen   Bij de bakker inkopen doen met eigen verpakking
>>> 06-08-2019
Door de bewustwording rond de overdaad aan wegwerpverpakkingen, ontstaat er een trend bij consument om met eigen verpakking inkopen te doen. Kan dit eigenlijk wel?

> Alle nieuws