TROFEE FEVIA voor innovatief voedingsproduct

Algemeen

12-09-2012

Leerlingen uit het Vlaams secundair onderwijs kunnen 250 winnen!

In de ambachtelijke bakkerijsector is het zondermeer belangrijk om de klant geregeld te verrassen. De TROFEE FEVIA Vlaanderen die jongeren aanmoedigt om creatief met voedsel bezig te zijn, is een uitstekende stimulans om heel vroeg in je carrière met innovatie te starten.  

De leerlingen kunnen in team een prototype van een innovatief voedingsproduct ontwerpen en dat laten beoordelen door een jury van experten uit de voedingsindustrie, het onderwijs en andere maatschappelijke actoren. Zo weten ze meteen of ze een sterk idee in handen hebben. Uiteraard kunnen in een ontwerp en een team verschillende voedingsdisciplines samenkomen. Denk maar aan bakkers, slagers en koks. Innovatief karakter, smaak en consumentvriendelijkheid staan centraal.

Winst

Voor elke deelnemer is een kleine attentie voorzien en het winnende team ontvangt € 250. De pers zal aanwezig zijn om verslag uit te brengen. De wedstrijd is bovenal een onvergetelijke belevenis die de jongeren in nauwer contact brengt met de wereld van de voedingsindustrie.

> Teams die zich willen inschrijven kunnen zich richten tot Fevia