Tom Helsen verkoopt Cupcakes bij de bakker

Algemeen

26-02-2018

Cupcakes, de nieuwste plaat van muzikant en zanger Tom Helsen, ligt sinds Valentijn bij verschillende bakkers tussen de pistolets en het boerenbrood. Een promostunt die de muzikant zelf bedacht en organiseerde.

Tom Helsen toerde op Valentijnsdag doorheen heel Vlaanderen en bracht een bezoek aan 8 bakkerijen waar hij de klanten verraste met een klein optreden.

“Omdat de plaat Cupcakes heet, wilde ik op Valentijn langsgaan bij acht bakkerijen, van West-Vlaanderen tot Limburg, en er enkele liedjes spelen. Ik deed een oproep op Facebook, en die werd massaal gedeeld. Ik had duizenden bakkerijen om uit te kiezen. Daarom heb ik beslist om niet alleen de bakkerijtoernee te doen, maar de plaat ook in 25 bakkerijen te verkopen. Plezant, vind ik.

 

Volgens mij ben ik de eerste Vlaamse artiest die zijn album niet verspreid via de platenwinkels, maar via de bakkerijen. Daar raak je niet mee in een Ultratop, maar dat kan me niet schelen. Ik doe alles in eigen beheer, en dus doe ik wat ik wil. Het is een fijne plek om je publiek te ontmoeten. Mijn eerste optreden heb ik om zeven uur mijn eerste optreden gedaan in Oostende en ben geëindigd in Veltem. Alle bakkers bieden me natuurlijk heel wat lekkers aan om te proeven, maar nu ben ik echt verzadigd”, lacht hij.

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  20ste editie Belgian Corporate Video Festival
>>> 18-02-2019
Op 6 juni 2019 vindt de 20ste editie van het Belgian Corporate Video Festival plaats in Kinepolis Brussel. Ook dit jaar kunnen de beste corporate videoís verschillende awards winnen in uiteenlopende categorieŽn.

 Beroep  Alternatieve granen - desembroden - gekoelde degen
>>> 13-02-2019
Alimento organiseert op 12 maart een full option opleiding. MichaŽl, Ludovic en Guido zullen tijdens deze opleiding een combinatie doen van deze verschillende technieken en producten.

 Algemeen   Alimento is op zoek naar een nieuwe Opleidingsadviseur Bakkerij
>>> 04-02-2019
Heb jij een hart voor Opleiding en Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat!

> Alle nieuws