Tom Helsen verkoopt Cupcakes bij de bakker

Algemeen

26-02-2018

Cupcakes, de nieuwste plaat van muzikant en zanger Tom Helsen, ligt sinds Valentijn bij verschillende bakkers tussen de pistolets en het boerenbrood. Een promostunt die de muzikant zelf bedacht en organiseerde.

Tom Helsen toerde op Valentijnsdag doorheen heel Vlaanderen en bracht een bezoek aan 8 bakkerijen waar hij de klanten verraste met een klein optreden.

“Omdat de plaat Cupcakes heet, wilde ik op Valentijn langsgaan bij acht bakkerijen, van West-Vlaanderen tot Limburg, en er enkele liedjes spelen. Ik deed een oproep op Facebook, en die werd massaal gedeeld. Ik had duizenden bakkerijen om uit te kiezen. Daarom heb ik beslist om niet alleen de bakkerijtoernee te doen, maar de plaat ook in 25 bakkerijen te verkopen. Plezant, vind ik.

 

Volgens mij ben ik de eerste Vlaamse artiest die zijn album niet verspreid via de platenwinkels, maar via de bakkerijen. Daar raak je niet mee in een Ultratop, maar dat kan me niet schelen. Ik doe alles in eigen beheer, en dus doe ik wat ik wil. Het is een fijne plek om je publiek te ontmoeten. Mijn eerste optreden heb ik om zeven uur mijn eerste optreden gedaan in Oostende en ben geëindigd in Veltem. Alle bakkers bieden me natuurlijk heel wat lekkers aan om te proeven, maar nu ben ik echt verzadigd”, lacht hij.

Nieuwsoverzicht

 Algemeen   FAVV schrapt controles op zoutgehalte
>>> 13-12-2018
Het FAVV zal vanaf 2019 geen controles meer zullen uitvoeren op het zoutgehalte in het brood. Er zal ook geen peiling meer gedaan worden naar het gebruik van gejodeerd zout.

 Algemeen   Schadelijke koelmiddelen? Boete: 3.000 - 25.000 euro
>>> 11-12-2018
De overheid gaat de controles op uw koeltechnische installaties opvoeren. Een 30-tal inspecteurs gaan op pad om na te gaan of bedrijven de regelgeving inspecteren. Bij vastgestelde inbreuken kunnen boetes oplopen tot 25.000 euro.

 Algemeen   Pyjamadag zoekt bakkers
>>> 03-12-2018
VZW Krijtlijn organiseert op 15 maart 2019 (pyjamadag) een online seminariedag t.v.v. Bednet en zoekt hiervoor nog bakkers die voor het ontbijt willen zorgen.

> Alle nieuws