Tom Helsen verkoopt Cupcakes bij de bakker

Algemeen

26-02-2018

Cupcakes, de nieuwste plaat van muzikant en zanger Tom Helsen, ligt sinds Valentijn bij verschillende bakkers tussen de pistolets en het boerenbrood. Een promostunt die de muzikant zelf bedacht en organiseerde.

Tom Helsen toerde op Valentijnsdag doorheen heel Vlaanderen en bracht een bezoek aan 8 bakkerijen waar hij de klanten verraste met een klein optreden.

“Omdat de plaat Cupcakes heet, wilde ik op Valentijn langsgaan bij acht bakkerijen, van West-Vlaanderen tot Limburg, en er enkele liedjes spelen. Ik deed een oproep op Facebook, en die werd massaal gedeeld. Ik had duizenden bakkerijen om uit te kiezen. Daarom heb ik beslist om niet alleen de bakkerijtoernee te doen, maar de plaat ook in 25 bakkerijen te verkopen. Plezant, vind ik.

 

Volgens mij ben ik de eerste Vlaamse artiest die zijn album niet verspreid via de platenwinkels, maar via de bakkerijen. Daar raak je niet mee in een Ultratop, maar dat kan me niet schelen. Ik doe alles in eigen beheer, en dus doe ik wat ik wil. Het is een fijne plek om je publiek te ontmoeten. Mijn eerste optreden heb ik om zeven uur mijn eerste optreden gedaan in Oostende en ben geëindigd in Veltem. Alle bakkers bieden me natuurlijk heel wat lekkers aan om te proeven, maar nu ben ik echt verzadigd”, lacht hij.

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 BIBAC PLUS   BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht
>>> 06-08-2019
Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

> Alle nieuws