Tom Helsen verkoopt Cupcakes bij de bakker

Algemeen

26-02-2018

Cupcakes, de nieuwste plaat van muzikant en zanger Tom Helsen, ligt sinds Valentijn bij verschillende bakkers tussen de pistolets en het boerenbrood. Een promostunt die de muzikant zelf bedacht en organiseerde.

Tom Helsen toerde op Valentijnsdag doorheen heel Vlaanderen en bracht een bezoek aan 8 bakkerijen waar hij de klanten verraste met een klein optreden.

“Omdat de plaat Cupcakes heet, wilde ik op Valentijn langsgaan bij acht bakkerijen, van West-Vlaanderen tot Limburg, en er enkele liedjes spelen. Ik deed een oproep op Facebook, en die werd massaal gedeeld. Ik had duizenden bakkerijen om uit te kiezen. Daarom heb ik beslist om niet alleen de bakkerijtoernee te doen, maar de plaat ook in 25 bakkerijen te verkopen. Plezant, vind ik.

 

Volgens mij ben ik de eerste Vlaamse artiest die zijn album niet verspreid via de platenwinkels, maar via de bakkerijen. Daar raak je niet mee in een Ultratop, maar dat kan me niet schelen. Ik doe alles in eigen beheer, en dus doe ik wat ik wil. Het is een fijne plek om je publiek te ontmoeten. Mijn eerste optreden heb ik om zeven uur mijn eerste optreden gedaan in Oostende en ben geëindigd in Veltem. Alle bakkers bieden me natuurlijk heel wat lekkers aan om te proeven, maar nu ben ik echt verzadigd”, lacht hij.

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Online veilingen bakkerswinkels
>>> 20-05-2019
VH Auctions organiseert begin juni vier online veilingen ter verkoop van een industriŽle bakkerij met 8 winkelpunten.

 Algemeen   Brochure 'Zelfstandige worden'
>>> 20-05-2019
Om kandidaat-ondernemers te helpen de oprichting van een onderneming tot een goed einde te brengen, heeft de Algemene Directie K.M.O.-beleid van de FOD Economie de informatiebrochure "Zelfstandige worden" geschreven.

 Algemeen   Ontdek de kracht van corporate video voor uw bedrijf
>>> 07-05-2019
Wilt u weten wat videocommunicatie voor uw bedrijf kan betekenen? Kom dan op donderdag 6 juni 2019 naar het Belgian Corporate Video Festival in Kinepolis Brussel.

> Alle nieuws