Studiedag Ons dagelijks brood

Beroep

10-06-2015

Generaties lang hebben we ons dagelijks brood gekoesterd. Er wordt ook vannalles over beweerd, zowel in positieve als in negatieve zin. Maar wat is er nu echt van aan?

Om jullie te helpen om nog lekkerdere, gezondere en meer gebalanceerde producten op de markt te brengen werd de voorbije jaren heel wat onderzoek uitgevoerd. Ook Flanders' FOOD heeft hieraan een bijdrage geleverd en dit willen ze op 9 oktober aan jullie voorstellen.

Zij bieden u een programma aan met zowel nationale als internationale sprekers die komen spreken over onder meer trends, fundamentele informatie over de samenstelling en het verouderingsgedrag van bloem en de impact op de finale producten. Ook staat er nog een lezing op het programma over het verpakken van bakkerijproducten onder gewijzigde atmosfeer. “Verder hebben we het nog over zuurdesems, over het aanrijken met zemelen, enz. Voor elk wat wils en door het neusje van de zalm gebracht”, geeft Veerle Rijckaert van Flanders’ FOOD nog mee.

PRAKTISCH

Datum: 09/10/2015 - 08:45 - 17:00
Locatie: De Montil
Adres: Moortelstraat 8, Affligem

INSCHRIJVEN? 

Ja, natuurlijk! Klik op onderstaande link:

http://www.flandersfood.com/content/inschrijving-ons-dagelijks-brood