Steun Think-Pink!

Algemeen

15-09-2016

Oktober is de internationale borstkankermaand. Als nationale borstkankercampagne wil Think-Pink borstkanker extra onder de aandacht brengen. Ook u kan uw steentje bijdragen met de lintjescampagne.

Laat je tijdig screenen op borstkanker: dat is de boodschap van ons roze Think-Pinklintje. Iedereen kent misschien iemand in zijn of haar omgeving die de strijd met borstkanker aangaat. Daarom is het zo belangrijk dat we allemaal samen onze schouders zetten onder preventie en bestrijding van de meest voorkomende kanker bij vrouwen. 

Hoe doe ik mee? 

  1. Vraag je lintjesbox aan via het online registratieformulier: http://bit.ly/lintjesbox.
  2. Je ontvangt een bevestigingsmail met je Think-Pinknummer en de eerste praktische informatie. Dit persoonlijke nummer is uniek en als volgt opgebouwd: TPXXXX (TP gevolgd door 4 cijfers). We vragen je vriendelijk om altijd je Think-Pinknummer te gebruiken als je contact met ons opneemt rond deze actie.
  3. Je ontvangt de aangevraagde box(en) begin september in een A4-enveloppe. In de enveloppe zitten een lintjesbox, een zakje met 100 lintjes en een affiche. 
  4. De actie eindigt in november. 

Nieuwsoverzicht

 Algemeen   FAVV schrapt controles op zoutgehalte
>>> 13-12-2018
Het FAVV zal vanaf 2019 geen controles meer zullen uitvoeren op het zoutgehalte in het brood. Er zal ook geen peiling meer gedaan worden naar het gebruik van gejodeerd zout.

 Algemeen   Schadelijke koelmiddelen? Boete: 3.000 - 25.000 euro
>>> 11-12-2018
De overheid gaat de controles op uw koeltechnische installaties opvoeren. Een 30-tal inspecteurs gaan op pad om na te gaan of bedrijven de regelgeving inspecteren. Bij vastgestelde inbreuken kunnen boetes oplopen tot 25.000 euro.

 Algemeen   Pyjamadag zoekt bakkers
>>> 03-12-2018
VZW Krijtlijn organiseert op 15 maart 2019 (pyjamadag) een online seminariedag t.v.v. Bednet en zoekt hiervoor nog bakkers die voor het ontbijt willen zorgen.

> Alle nieuws