Steun Think-Pink!

Algemeen

15-09-2016

Oktober is de internationale borstkankermaand. Als nationale borstkankercampagne wil Think-Pink borstkanker extra onder de aandacht brengen. Ook u kan uw steentje bijdragen met de lintjescampagne.

Laat je tijdig screenen op borstkanker: dat is de boodschap van ons roze Think-Pinklintje. Iedereen kent misschien iemand in zijn of haar omgeving die de strijd met borstkanker aangaat. Daarom is het zo belangrijk dat we allemaal samen onze schouders zetten onder preventie en bestrijding van de meest voorkomende kanker bij vrouwen. 

Hoe doe ik mee? 

  1. Vraag je lintjesbox aan via het online registratieformulier: http://bit.ly/lintjesbox.
  2. Je ontvangt een bevestigingsmail met je Think-Pinknummer en de eerste praktische informatie. Dit persoonlijke nummer is uniek en als volgt opgebouwd: TPXXXX (TP gevolgd door 4 cijfers). We vragen je vriendelijk om altijd je Think-Pinknummer te gebruiken als je contact met ons opneemt rond deze actie.
  3. Je ontvangt de aangevraagde box(en) begin september in een A4-enveloppe. In de enveloppe zitten een lintjesbox, een zakje met 100 lintjes en een affiche. 
  4. De actie eindigt in november. 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 BIBAC PLUS   BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht
>>> 06-08-2019
Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

> Alle nieuws