Steun Think-Pink!

Algemeen

15-09-2016

Oktober is de internationale borstkankermaand. Als nationale borstkankercampagne wil Think-Pink borstkanker extra onder de aandacht brengen. Ook u kan uw steentje bijdragen met de lintjescampagne.

Laat je tijdig screenen op borstkanker: dat is de boodschap van ons roze Think-Pinklintje. Iedereen kent misschien iemand in zijn of haar omgeving die de strijd met borstkanker aangaat. Daarom is het zo belangrijk dat we allemaal samen onze schouders zetten onder preventie en bestrijding van de meest voorkomende kanker bij vrouwen. 

Hoe doe ik mee? 

  1. Vraag je lintjesbox aan via het online registratieformulier: http://bit.ly/lintjesbox.
  2. Je ontvangt een bevestigingsmail met je Think-Pinknummer en de eerste praktische informatie. Dit persoonlijke nummer is uniek en als volgt opgebouwd: TPXXXX (TP gevolgd door 4 cijfers). We vragen je vriendelijk om altijd je Think-Pinknummer te gebruiken als je contact met ons opneemt rond deze actie.
  3. Je ontvangt de aangevraagde box(en) begin september in een A4-enveloppe. In de enveloppe zitten een lintjesbox, een zakje met 100 lintjes en een affiche. 
  4. De actie eindigt in november. 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Online veilingen bakkerswinkels
>>> 20-05-2019
VH Auctions organiseert begin juni vier online veilingen ter verkoop van een industriŽle bakkerij met 8 winkelpunten.

 Algemeen   Brochure 'Zelfstandige worden'
>>> 20-05-2019
Om kandidaat-ondernemers te helpen de oprichting van een onderneming tot een goed einde te brengen, heeft de Algemene Directie K.M.O.-beleid van de FOD Economie de informatiebrochure "Zelfstandige worden" geschreven.

 Algemeen   Ontdek de kracht van corporate video voor uw bedrijf
>>> 07-05-2019
Wilt u weten wat videocommunicatie voor uw bedrijf kan betekenen? Kom dan op donderdag 6 juni 2019 naar het Belgian Corporate Video Festival in Kinepolis Brussel.

> Alle nieuws