Steun Think-Pink!

Algemeen

15-09-2016

Oktober is de internationale borstkankermaand. Als nationale borstkankercampagne wil Think-Pink borstkanker extra onder de aandacht brengen. Ook u kan uw steentje bijdragen met de lintjescampagne.

Laat je tijdig screenen op borstkanker: dat is de boodschap van ons roze Think-Pinklintje. Iedereen kent misschien iemand in zijn of haar omgeving die de strijd met borstkanker aangaat. Daarom is het zo belangrijk dat we allemaal samen onze schouders zetten onder preventie en bestrijding van de meest voorkomende kanker bij vrouwen. 

Hoe doe ik mee? 

  1. Vraag je lintjesbox aan via het online registratieformulier: http://bit.ly/lintjesbox.
  2. Je ontvangt een bevestigingsmail met je Think-Pinknummer en de eerste praktische informatie. Dit persoonlijke nummer is uniek en als volgt opgebouwd: TPXXXX (TP gevolgd door 4 cijfers). We vragen je vriendelijk om altijd je Think-Pinknummer te gebruiken als je contact met ons opneemt rond deze actie.
  3. Je ontvangt de aangevraagde box(en) begin september in een A4-enveloppe. In de enveloppe zitten een lintjesbox, een zakje met 100 lintjes en een affiche. 
  4. De actie eindigt in november. 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  20ste editie Belgian Corporate Video Festival
>>> 18-02-2019
Op 6 juni 2019 vindt de 20ste editie van het Belgian Corporate Video Festival plaats in Kinepolis Brussel. Ook dit jaar kunnen de beste corporate videoís verschillende awards winnen in uiteenlopende categorieŽn.

 Beroep  Alternatieve granen - desembroden - gekoelde degen
>>> 13-02-2019
Alimento organiseert op 12 maart een full option opleiding. MichaŽl, Ludovic en Guido zullen tijdens deze opleiding een combinatie doen van deze verschillende technieken en producten.

 Algemeen   Alimento is op zoek naar een nieuwe Opleidingsadviseur Bakkerij
>>> 04-02-2019
Heb jij een hart voor Opleiding en Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat!

> Alle nieuws