Pyjamadag zoekt bakkers

Algemeen

03-12-2018

VZW Krijtlijn organiseert op 15 maart 2019 (pyjamadag) een online seminariedag t.v.v. Bednet en zoekt hiervoor nog bakkers die voor het ontbijt willen zorgen.

Vzw Krijtlijn organiseert een inspirerend seminarie die de Bednetters vanaf hun computer vanuit bed of zetel kunnen volgen. "Daar wij bij Krijtlijn de visie hebben dat een gezonde geest & een gezond lichaam, één zijn, spelen wij met het idee om de Bednetters 's morgens voor het webinar een gezond ontbijt op bed aan te bieden", zegt medewerkster Sofie.

"Dat ontbijt hoeft niet groot te zijn, zo lang het maar gezond en kindvriendelijk is. Daar wij beter zijn in het inspireren dan het bakken, vonden wij het een leuk idee om het ontbijtgedeelte over te laten aan mensen die daar meer verstand en een passie voor hebben. U die dit nu leest dus! Mijn vraag dus nu aan alle bakkers in Vlaanderen... Willen jullie graag meewerken aan deze dag vol inspiratie & motivatie d.m.v. datgene waar U goed in bent? Dan horen wij dit graag! Uiteraard zorgen wij er van onze kant voor, dat jullie hiervoor vergoed worden via een Facebook Fundraiser."


Voor meer info : www.krijtlijn.be of 0496/103.984

Nieuwsoverzicht

 Algemeen   FAVV schrapt controles op zoutgehalte
>>> 13-12-2018
Het FAVV zal vanaf 2019 geen controles meer zullen uitvoeren op het zoutgehalte in het brood. Er zal ook geen peiling meer gedaan worden naar het gebruik van gejodeerd zout.

 Algemeen   Schadelijke koelmiddelen? Boete: 3.000 - 25.000 euro
>>> 11-12-2018
De overheid gaat de controles op uw koeltechnische installaties opvoeren. Een 30-tal inspecteurs gaan op pad om na te gaan of bedrijven de regelgeving inspecteren. Bij vastgestelde inbreuken kunnen boetes oplopen tot 25.000 euro.

 Algemeen   Pyjamadag zoekt bakkers
>>> 03-12-2018
VZW Krijtlijn organiseert op 15 maart 2019 (pyjamadag) een online seminariedag t.v.v. Bednet en zoekt hiervoor nog bakkers die voor het ontbijt willen zorgen.

> Alle nieuws