Pyjamadag zoekt bakkers

Algemeen

03-12-2018

VZW Krijtlijn organiseert op 15 maart 2019 (pyjamadag) een online seminariedag t.v.v. Bednet en zoekt hiervoor nog bakkers die voor het ontbijt willen zorgen.

Vzw Krijtlijn organiseert een inspirerend seminarie die de Bednetters vanaf hun computer vanuit bed of zetel kunnen volgen. "Daar wij bij Krijtlijn de visie hebben dat een gezonde geest & een gezond lichaam, één zijn, spelen wij met het idee om de Bednetters 's morgens voor het webinar een gezond ontbijt op bed aan te bieden", zegt medewerkster Sofie.

"Dat ontbijt hoeft niet groot te zijn, zo lang het maar gezond en kindvriendelijk is. Daar wij beter zijn in het inspireren dan het bakken, vonden wij het een leuk idee om het ontbijtgedeelte over te laten aan mensen die daar meer verstand en een passie voor hebben. U die dit nu leest dus! Mijn vraag dus nu aan alle bakkers in Vlaanderen... Willen jullie graag meewerken aan deze dag vol inspiratie & motivatie d.m.v. datgene waar U goed in bent? Dan horen wij dit graag! Uiteraard zorgen wij er van onze kant voor, dat jullie hiervoor vergoed worden via een Facebook Fundraiser."


Voor meer info : www.krijtlijn.be of 0496/103.984

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  FOD Economie : communicatiecampagne
>>> 24-04-2019
Op 15 april 2019 lanceerde de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie een communicatiecampagne om de uitwisseling van goede digitale praktijken tussen kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's) in de traditionele sectoren te bevorderen.

 Algemeen   Bierkasteel vormt decor voor Algemene Vergadering
>>> 17-04-2019
Woensdag 12 juni gaat de jaarlijkse algemene vergadering door. Hierop nodigen we u graag uit. De vergadering start om 13u. U wordt ontvangen met een drankje en een hapje in het Bierkasteel in Izegem.

 KOSTPRIJSBEREKENING  Voor u berekend: Zwaantje
>>> 25-03-2019
Maandelijks berekent Bakkers Vlaanderen de prijs van een bepaald bakkerijproduct. Op die manier kom je te weten met welke factoren je rekening moet houden om realistische verkoopprijzen te bekomen. Deze maand zetten we het zwaantje in de kijker.

> Alle nieuws