Pyjamadag zoekt bakkers

Algemeen

03-12-2018

VZW Krijtlijn organiseert op 15 maart 2019 (pyjamadag) een online seminariedag t.v.v. Bednet en zoekt hiervoor nog bakkers die voor het ontbijt willen zorgen.

Vzw Krijtlijn organiseert een inspirerend seminarie die de Bednetters vanaf hun computer vanuit bed of zetel kunnen volgen. "Daar wij bij Krijtlijn de visie hebben dat een gezonde geest & een gezond lichaam, één zijn, spelen wij met het idee om de Bednetters 's morgens voor het webinar een gezond ontbijt op bed aan te bieden", zegt medewerkster Sofie.

"Dat ontbijt hoeft niet groot te zijn, zo lang het maar gezond en kindvriendelijk is. Daar wij beter zijn in het inspireren dan het bakken, vonden wij het een leuk idee om het ontbijtgedeelte over te laten aan mensen die daar meer verstand en een passie voor hebben. U die dit nu leest dus! Mijn vraag dus nu aan alle bakkers in Vlaanderen... Willen jullie graag meewerken aan deze dag vol inspiratie & motivatie d.m.v. datgene waar U goed in bent? Dan horen wij dit graag! Uiteraard zorgen wij er van onze kant voor, dat jullie hiervoor vergoed worden via een Facebook Fundraiser."


Voor meer info : www.krijtlijn.be of 0496/103.984

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  20ste editie Belgian Corporate Video Festival
>>> 18-02-2019
Op 6 juni 2019 vindt de 20ste editie van het Belgian Corporate Video Festival plaats in Kinepolis Brussel. Ook dit jaar kunnen de beste corporate videoís verschillende awards winnen in uiteenlopende categorieŽn.

 Beroep  Alternatieve granen - desembroden - gekoelde degen
>>> 13-02-2019
Alimento organiseert op 12 maart een full option opleiding. MichaŽl, Ludovic en Guido zullen tijdens deze opleiding een combinatie doen van deze verschillende technieken en producten.

 Algemeen   Alimento is op zoek naar een nieuwe Opleidingsadviseur Bakkerij
>>> 04-02-2019
Heb jij een hart voor Opleiding en Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat!

> Alle nieuws