Pyjamadag zoekt bakkers

Algemeen

03-12-2018

VZW Krijtlijn organiseert op 15 maart 2019 (pyjamadag) een online seminariedag t.v.v. Bednet en zoekt hiervoor nog bakkers die voor het ontbijt willen zorgen.

Vzw Krijtlijn organiseert een inspirerend seminarie die de Bednetters vanaf hun computer vanuit bed of zetel kunnen volgen. "Daar wij bij Krijtlijn de visie hebben dat een gezonde geest & een gezond lichaam, één zijn, spelen wij met het idee om de Bednetters 's morgens voor het webinar een gezond ontbijt op bed aan te bieden", zegt medewerkster Sofie.

"Dat ontbijt hoeft niet groot te zijn, zo lang het maar gezond en kindvriendelijk is. Daar wij beter zijn in het inspireren dan het bakken, vonden wij het een leuk idee om het ontbijtgedeelte over te laten aan mensen die daar meer verstand en een passie voor hebben. U die dit nu leest dus! Mijn vraag dus nu aan alle bakkers in Vlaanderen... Willen jullie graag meewerken aan deze dag vol inspiratie & motivatie d.m.v. datgene waar U goed in bent? Dan horen wij dit graag! Uiteraard zorgen wij er van onze kant voor, dat jullie hiervoor vergoed worden via een Facebook Fundraiser."


Voor meer info : www.krijtlijn.be of 0496/103.984

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 BIBAC PLUS   BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht
>>> 06-08-2019
Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

> Alle nieuws