TWEEDE EDITIE ZONDAG VAN DE BAKKER: 17 NOVEMBER

Tweede editie Zondag van de Bakker: 17 november

Tweede editie Zondag van de Bakker: 17 november

Na het grote succes van vorig jaar, kondigt De Zondag met trots aan dat voor het tweede jaar op rij de Zondag van de Bakker wordt georganiseerd! Op 17 november worden opnieuw alle bakkers en hun trouwe klanten in het zonnetje gezet met deze bijzondere actie. Dit jaar pakt De Zondag nog grootser uit met uitgebreide promotie in de zondagskrant, op de website, verschillende magazines zoals Knack en Libelle, social media en zelfs op de radio!

 

Wat houdt Zondag van de Bakker in?
 

  • Klantenstroom: Via de uitgebreide campagne moedigt De Zondag klanten aan om bij hun trouwe bakker langs te komen.
  • Winlotjes: De Zondag zorgt voor winlotjes die bakkers kunnen uitdelen. Klanten hebben altijd prijs en kunnen hun prijzen online claimen. Dit zorgt voor een vlotte doorstroom aan de kassa waarbij bakkers geen tijd verliezen om de prijzen uit te delen.
  • Promomateriaal: Jouw bakkerij kan feestelijk worden aangekleed met het promomateriaal dat De Zondag opstuurt. Dit omvat vlaggen, posters, ballonnen en raamstickers.

 

Hoe kunnen bakkers deelnemen?


Om ervoor te zorgen dat voldoende promotiemateriaal kan worden verstrekt en dat de actie soepel verloopt, vraagt De Zondag bakkers vriendelijk om zich voor 27 september in te schrijven. Bakkers die willen deelnemen, kunnen dit doen via dezondag.be/deelnemen.

Extra: Deelnemende bakkers maken ook kans op een etentje voor twee in een sterrenrestaurant in de buurt. De Zondag kan niet wachten om samen met alle bakkers Zondag van de Bakker tot een groot succes te maken. Doe mee en laat jouw bakkerij schitteren op 17 november!