Provinciebelasting bedrijven digitaal

Antwerpen

18-06-2018

Vanaf heden kan je alle provinciale belastingdocumenten digitaal ontvangen via e-mail, Zoomit of Doccle.

 

 


Wat moet je hiervoor doen?
Surf naar https://belastingen.provincieantwerpen.be, meld je aan als wettelijk vertegenwoordiger en registreer je onderneming.


Mandatering

Ben je geen administratieve duizendpoot en laat je het beheer van je belastingaangifte graag over aan je boekhouder of een medewerker binnen je onderneming? Geef je boekhouder of medewerker de nodige digitale gebruikersrechten. Volg het stappenplan.  

Its me app
Heb je geen kaartlezer en wens je je onderneming toch digitaal te registeren op het online belastingportaal? Vanaf nu heb je geen kaartlezer meer nodig maar enkel nog je smartphone. Sinds kort kan je snel en eenvoudig aanmelden via de Itsme app op je smartphone. Voor de digitale freaks is er de beveiligingscode via de mobiele app (o.a. authenticator).

Meer info: aanmelden en registratie: https://belastingen.provincieantwerpen.be
  

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 Algemeen   Bij de bakker inkopen doen met eigen verpakking
>>> 06-08-2019
Door de bewustwording rond de overdaad aan wegwerpverpakkingen, ontstaat er een trend bij consument om met eigen verpakking inkopen te doen. Kan dit eigenlijk wel?

> Alle nieuws