Petitie verlaging vennootschapsbelasting: onderteken ze hier!

Ondernemer

28-11-2016

Bakkers Vlaanderen ondersteunt de nieuwe actie van Unizo om het tarief van de vennootschapsbelasting te verlagen. Help ons en onderteken mee deze petitie!

Wist je dat sommige multinationals in België minder dan 10% vennootschapsbelasting betalen? Dit terwijl KMO’s - en dus tevens de meerderheid van onze leden bakkers - die de achterpoortjes niet kennen vandaag aan een belastingvoet van 33,99% belast worden.

Dat is omdat die grote bedrijven veel meer werk creëren’, wordt er gezegd. Maar in werkelijkheid zorgen KMO’s (< 50 personeelsleden) in België voor 54% van de tewerkstelling. Met de bedrijven tot 250 personeelsleden erbij loopt dat percentage op tot 69,8%. Die ongelijkheid moet nu stoppen. Belast KMO’s aan een eenduidig, eerlijk tarief van 20%, waar geen fiscale spitstechnologie aan te pas komt.

Daarom ondersteunt Bakkers Vlaanderen de lancering door UNIZO van een nieuwe actie om het tarief van de vennootschapsbelasting te verlagen. Help ons en onderteken mee deze petitie! www.opgelijkevoet.be

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 Algemeen   Bij de bakker inkopen doen met eigen verpakking
>>> 06-08-2019
Door de bewustwording rond de overdaad aan wegwerpverpakkingen, ontstaat er een trend bij consument om met eigen verpakking inkopen te doen. Kan dit eigenlijk wel?

> Alle nieuws