Peiling promotie bakkerijsector

Algemeen

13-04-2016

Met deze bevraging wenst Bakkers Vlaanderen te peilen naar het voeren van generieke promotie voor de bakkerssector. Deze promotie wordt momenteel door middel van een promotiefonds door VLAM georganiseerd in opdracht van de artisanale bakkerijsector.

Bakkers Vlaanderen doet voor dit onderzoek beroep op het onafhankelijk onderzoeksbureau D-Sense, dat uw antwoorden onafhankelijk en op anonieme wijze zal verwerken. Indien u dit echter wenst, kan u uw gegevens op het einde van de vragenlijst optioneel opgeven.

U kan de vragenlijst online invullen via l.chkmkt.com/Bakkers. Deze kan ingevuld worden tot 29 april. 

Voor meer achtergrondinformatie omtrent het promotiefonds en de acties die VLAM voert kan u steeds terecht opwww.bakkersinfo.be.

Werkwijze:

  • Bij het beantwoorden van de vragen gaat het om uw mening en uw ervaringen. 
  • Het is zeer belangrijk dat u alle vragen invult zodat we een volledig beeld krijgen over uw tevredenheid. 
  • Voor de meeste vragen dient u uw antwoord aan te vinken, soms is het mogelijk uw antwoord in uw eigen woorden te specificeren.

Indien u vragen zou hebben over dit onderzoek, gelieve contact op te nemen met Sep De Backer, researcher bij D-Sense, via sep.de.backer@d-sense.com.

Alvast bedankt voor uw deelname!

 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 BIBAC PLUS   BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht
>>> 06-08-2019
Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

> Alle nieuws