Peiling promotie bakkerijsector

Algemeen

13-04-2016

Met deze bevraging wenst Bakkers Vlaanderen te peilen naar het voeren van generieke promotie voor de bakkerssector. Deze promotie wordt momenteel door middel van een promotiefonds door VLAM georganiseerd in opdracht van de artisanale bakkerijsector.

Bakkers Vlaanderen doet voor dit onderzoek beroep op het onafhankelijk onderzoeksbureau D-Sense, dat uw antwoorden onafhankelijk en op anonieme wijze zal verwerken. Indien u dit echter wenst, kan u uw gegevens op het einde van de vragenlijst optioneel opgeven.

U kan de vragenlijst online invullen via l.chkmkt.com/Bakkers. Deze kan ingevuld worden tot 29 april. 

Voor meer achtergrondinformatie omtrent het promotiefonds en de acties die VLAM voert kan u steeds terecht opwww.bakkersinfo.be.

Werkwijze:

  • Bij het beantwoorden van de vragen gaat het om uw mening en uw ervaringen. 
  • Het is zeer belangrijk dat u alle vragen invult zodat we een volledig beeld krijgen over uw tevredenheid. 
  • Voor de meeste vragen dient u uw antwoord aan te vinken, soms is het mogelijk uw antwoord in uw eigen woorden te specificeren.

Indien u vragen zou hebben over dit onderzoek, gelieve contact op te nemen met Sep De Backer, researcher bij D-Sense, via sep.de.backer@d-sense.com.

Alvast bedankt voor uw deelname!

 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Online veilingen bakkerswinkels
>>> 20-05-2019
VH Auctions organiseert begin juni vier online veilingen ter verkoop van een industriŽle bakkerij met 8 winkelpunten.

 Algemeen   Brochure 'Zelfstandige worden'
>>> 20-05-2019
Om kandidaat-ondernemers te helpen de oprichting van een onderneming tot een goed einde te brengen, heeft de Algemene Directie K.M.O.-beleid van de FOD Economie de informatiebrochure "Zelfstandige worden" geschreven.

 Algemeen   Ontdek de kracht van corporate video voor uw bedrijf
>>> 07-05-2019
Wilt u weten wat videocommunicatie voor uw bedrijf kan betekenen? Kom dan op donderdag 6 juni 2019 naar het Belgian Corporate Video Festival in Kinepolis Brussel.

> Alle nieuws