Peiling promotie bakkerijsector

Algemeen

13-04-2016

Met deze bevraging wenst Bakkers Vlaanderen te peilen naar het voeren van generieke promotie voor de bakkerssector. Deze promotie wordt momenteel door middel van een promotiefonds door VLAM georganiseerd in opdracht van de artisanale bakkerijsector.

Bakkers Vlaanderen doet voor dit onderzoek beroep op het onafhankelijk onderzoeksbureau D-Sense, dat uw antwoorden onafhankelijk en op anonieme wijze zal verwerken. Indien u dit echter wenst, kan u uw gegevens op het einde van de vragenlijst optioneel opgeven.

U kan de vragenlijst online invullen via l.chkmkt.com/Bakkers. Deze kan ingevuld worden tot 29 april. 

Voor meer achtergrondinformatie omtrent het promotiefonds en de acties die VLAM voert kan u steeds terecht opwww.bakkersinfo.be.

Werkwijze:

  • Bij het beantwoorden van de vragen gaat het om uw mening en uw ervaringen. 
  • Het is zeer belangrijk dat u alle vragen invult zodat we een volledig beeld krijgen over uw tevredenheid. 
  • Voor de meeste vragen dient u uw antwoord aan te vinken, soms is het mogelijk uw antwoord in uw eigen woorden te specificeren.

Indien u vragen zou hebben over dit onderzoek, gelieve contact op te nemen met Sep De Backer, researcher bij D-Sense, via sep.de.backer@d-sense.com.

Alvast bedankt voor uw deelname!

 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  20ste editie Belgian Corporate Video Festival
>>> 18-02-2019
Op 6 juni 2019 vindt de 20ste editie van het Belgian Corporate Video Festival plaats in Kinepolis Brussel. Ook dit jaar kunnen de beste corporate videoís verschillende awards winnen in uiteenlopende categorieŽn.

 Beroep  Alternatieve granen - desembroden - gekoelde degen
>>> 13-02-2019
Alimento organiseert op 12 maart een full option opleiding. MichaŽl, Ludovic en Guido zullen tijdens deze opleiding een combinatie doen van deze verschillende technieken en producten.

 Algemeen   Alimento is op zoek naar een nieuwe Opleidingsadviseur Bakkerij
>>> 04-02-2019
Heb jij een hart voor Opleiding en Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat!

> Alle nieuws