Peiling promotie bakkerijsector

Algemeen

13-04-2016

Met deze bevraging wenst Bakkers Vlaanderen te peilen naar het voeren van generieke promotie voor de bakkerssector. Deze promotie wordt momenteel door middel van een promotiefonds door VLAM georganiseerd in opdracht van de artisanale bakkerijsector.

Bakkers Vlaanderen doet voor dit onderzoek beroep op het onafhankelijk onderzoeksbureau D-Sense, dat uw antwoorden onafhankelijk en op anonieme wijze zal verwerken. Indien u dit echter wenst, kan u uw gegevens op het einde van de vragenlijst optioneel opgeven.

U kan de vragenlijst online invullen via l.chkmkt.com/Bakkers. Deze kan ingevuld worden tot 29 april. 

Voor meer achtergrondinformatie omtrent het promotiefonds en de acties die VLAM voert kan u steeds terecht opwww.bakkersinfo.be.

Werkwijze:

  • Bij het beantwoorden van de vragen gaat het om uw mening en uw ervaringen. 
  • Het is zeer belangrijk dat u alle vragen invult zodat we een volledig beeld krijgen over uw tevredenheid. 
  • Voor de meeste vragen dient u uw antwoord aan te vinken, soms is het mogelijk uw antwoord in uw eigen woorden te specificeren.

Indien u vragen zou hebben over dit onderzoek, gelieve contact op te nemen met Sep De Backer, researcher bij D-Sense, via sep.de.backer@d-sense.com.

Alvast bedankt voor uw deelname!

 

Nieuwsoverzicht

 Algemeen   FAVV schrapt controles op zoutgehalte
>>> 13-12-2018
Het FAVV zal vanaf 2019 geen controles meer zullen uitvoeren op het zoutgehalte in het brood. Er zal ook geen peiling meer gedaan worden naar het gebruik van gejodeerd zout.

 Algemeen   Schadelijke koelmiddelen? Boete: 3.000 - 25.000 euro
>>> 11-12-2018
De overheid gaat de controles op uw koeltechnische installaties opvoeren. Een 30-tal inspecteurs gaan op pad om na te gaan of bedrijven de regelgeving inspecteren. Bij vastgestelde inbreuken kunnen boetes oplopen tot 25.000 euro.

 Algemeen   Pyjamadag zoekt bakkers
>>> 03-12-2018
VZW Krijtlijn organiseert op 15 maart 2019 (pyjamadag) een online seminariedag t.v.v. Bednet en zoekt hiervoor nog bakkers die voor het ontbijt willen zorgen.

> Alle nieuws