Opnieuw Boezembrood ter ondersteuning van borstkankerpreventie

Oost-Vlaanderen

29-10-2018

Bakkers Vlaanderen / afdeling Oost-Vlaanderen lanceert een warme oproep naar al haar leden. De Warmste Week, een organisatie van Music For Life, strijkt dit najaar neer in de provincie Oost-Vlaanderen en wij willen natuurlijk ons steentje bijdragen.

Met de verkoop van het boezembrood ondersteunen we borstkankerpreventie in het Universitair Ziekenhuis van Gent.

Wij raden een bruin brood aan van zo’n 600 gram, afgebakken door 2 bolletjes deeg van 350 gram tegen elkaar te plaatsen. De richtprijs hiervan bedraagt €3. Gelieve daarvan €0,50 per brood te storten op rekening nr. BE90 6528 4720 2732 ter attentie van Brood- en banketbakkers Oost-Vlaanderen met als mededeling “BOEZEMBROOD”.

Deze actie loopt van 1 november tot 1 december 2018. Na afloop hopen we samen met professor Depypere een mooie cheque te bezorgen aan Music For Life, dat de week voor Kerstmis zijn tenten zal opslaan in Wachtebeke. Om wat ruchtbaarheid aan deze bakkersactie te geven, hebben we een mooie affiche laten ontwerpen die zal meegeleverd worden met de krant De Zondag. De redactie zal trouwens ook nog redactionele aandacht besteden aan ons initiatief.

Daarom, beste bakkers, toon jouw goed hart en laat ons samen een onvergetelijke actie op poten zetten. Ook bakkers uit andere provincies kunnen deelnemen.

Inschrijven via: eddy.stout@skynet.be. Wij danken U voor Uw medewerking.
 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 Algemeen   Bij de bakker inkopen doen met eigen verpakking
>>> 06-08-2019
Door de bewustwording rond de overdaad aan wegwerpverpakkingen, ontstaat er een trend bij consument om met eigen verpakking inkopen te doen. Kan dit eigenlijk wel?

> Alle nieuws