Ook chocolatiers en patissiers kregen Gault&Millau vermelding

Algemeen

 Vakmanschap, passie en hard werken 

14-11-2012

Vanaf dit jaar is ook onze sector vertegenwoordigd in de prestigieuze culinaire gids. Kijk snel wie! Trouwens verschillende van onze leden zijn vermeld. Proficiat!

In de inleiding stelt Gault&millau dat de kwaliteit in ons land geweldig is, dat onze internationale reputatie meer dan verdiend is en dat zelfs niet alle uitmuntende huizen opgenomen zijn omdat de keuze simpelweg te groot is. Alvast een opsteker van jewelste voor het vakmanschap, de passie en harde werk die in onze sectoren aan de dag gelegd worden.

Patissiers

Joost Arijs – Gent (patissier van het jaar) - www.joostarijs.be
Darcis – Verviers - www.darcis.com
Del Rey – Antwerpen - www.delrey.be
Ducobu – Waterloo - www.ducobu.be
Wittamer – Brussel - www.wittamer.com
Academie – Brugge - www.patisserieacademie.be
Biasetto by Fabrice Debroux – Strombeek-Bever - www.biasetto-bruxelles.be
Blanckaert – Tongeren - www.patisserieblanckaert.be
Bossu – Nazareth
Carrement Bon - www.carrementbon.be
La Dacquoise – Gozée
De Baere – Knokke-heist - www.debaere-boulangerie.be
Toon De Clerck – Antwerpen - www.bakkerijtoondeclerck.be
Dedrie – Veurne - www.patisseriededrie.be
De Keyser – Dendermonde - www.dekeyser.net
Demeestere – Heverlee - www.chocolade-demeestere.be
Deremiens – Prouvy - www.deremiens.com
Les Chocolats d’Edouard – Florenville - www.leschocolatsdedouard.com
Geldhof - Roeselare/Rumbeke - www.broodenbanketgeldhof.be
Leterme - Koksijde - www.fijnbakkerij-leterme.be
Pierre Mottet - Cerfontaine - www.boulangerie-mottet.be
Prestige – Waregem - www.patisserieprestige.be
Yasushi Sasaki – Brussel
Van Dender – Brussel - www.vandender.eu
Wilmot – Mettet - www.patisserie-wilmot.be

Chocolatiers

Chocolatier M – Knokke - www.chocolatier-m.be
Alchimie du Chocolat – Waterloo - www.alchimieduchocolat.be
Jan Andries – Meerbeke - www.patisseriejanandries.com
Frederic Blondeel – Beauvoorde - www.frederic-blondeel.com
Boon – Hasselt - www.thechocolateexperience.be
Centho Chocolates – Duisburg - www.centho.be
Corné Port-Royal - www.corneportroyal.com
Darcis – Verviers - www.darcis.com
La Dacquoise – Gozée - www.la-dacquoise.be
Del Rey – Antwerpen - www.delrey.be
Deremiens – Prouvy - www.deremiens.com
Dumon Chocolates – Torhout - www.chocolatierdumon.be
Chocolatier Galler - Vaux-sous-Chèvremont - www.galler.com
Godiva - www.godiva.be
Marcolini - www.marcolini.be
Benoit Nihant – Trooz - www.benoitnihant.be
Neuhaus - www.neuhaus.be
Dominique Persoone – Brugge - www.thechocolateline.be
Patrick Roger – Brussel - www.patrickroger.com
Sukerbuyc – Brugge - www.sukerbuyc.be
Van Dender – Brussel - www.vandender.eu
Vercruysse – Kortrijk – www.patisserievercruysse.be
Gunter Watté – Antwerpen - www.watte.be
Wittamer – Brussel - www.wittamer.com
De Zwarte Vos – Astene - www.dezwartevos.be
 

 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 BIBAC PLUS   BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht
>>> 06-08-2019
Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

> Alle nieuws