Onze online leidraad voor je autocontrolesysteem al gecheckt?

Favv

19-09-2014

Aan de hand van de checklists die inspecteurs gebruiken leiden we je stap voor stap naar een waterdicht autocontrolesysteem. Exclusief voor leden.

Om een autocontrolesysteem op te starten moet je even doorbijten. Dat gaan we niet ontkennen, maar onmogelijk is het absoluut niet. Meer nog op onze website vind je alles om je vlot naar je eigen systeem te leiden.

Kant-en-klaar

De kant-en-klare documenten die kende je al. Even downloaden, aanpassen aan de situatie in je zaak en klaar. 

De beste gids

De beste gids voor je autocontrolesysteem is de autocontrolgids zelf. Dat spreekt. Alles (echt alles) staat erin beschreven van naadje tot draadje. En als je de gids niet bij de hand hebt, kan je hem steeds online consulteren op onze website of zelfs integraal downloaden. Makkelijk hoor.

De nieuwe leidraad

Maar dan is er natuurlijk ook nog onze nieuwe leidraad. Aan de hand van de checklists die inspecteurs gebruiken word je stap voor stap doorheen het hele proces geleid. Heb je een specifieke vraag? Het antwoord staat er ongetwijfeld tussen.

Per thema krijg je een korte omschrijving, een lijstje met wat je doen moet en, indien nodig, een kant-en-klaar document om meteen aan de slag te gaan. Alles wat je nodig hebt staat op één plek. Handig!

> NAAR DE AUTOCONTROLEPAGINA!

Opgelet! Deze service is exclusief voor leden. Hou je login en paswoord bij de hand.