Ontdek de voeding van de toekomst

Algemeen

25-01-2016

Trends en productinnovaties in de voedingssector op donderdag 25 februari om 19u30.

Welke nieuwe voedingstrends komen eraan? Is jouw atelier al gedigitaliseerd? Kom dat en nog veel meer te weten in het Open Atelier voeding bij de Food Pilot in Melle. 

We kunnen niet zonder eten. Dit is alvast een geruststelling voor de toekomst van de voedingsindustrie. Maar onder druk van maatschappelijke uitdagingen en een groter bewustzijn over het welzijn van de planeet komen voedingsbedrijven alsmaar meer met creatieve oplossingen op de proppen. De markt en de overheid reageren met clean labels, foodpairing, projecten als Food Facturies of the future, de novel food wetgeving en digitale oplossingen voor bestelsystemen. 

Dit Open atelier voeding kadert in een reeks van open ateliers waarbij trends en evoluties van verschillende materialen onder de loep worden genomen. 

Info

De Food Pilot is een applicatie- en analysecentrum dat bedrijven toelaat innovaties uit te werken rond zuivel, vlees, groenten en fruit, bereide maaltijden, zoetwaren, ... De foodpilot is opgericht door Flanders' FOOD en ILVO.  

www.makers.be