Ontdek de kracht van corporate video voor uw bedrijf

Algemeen

07-05-2019

Wilt u weten wat videocommunicatie voor uw bedrijf kan betekenen? Kom dan op donderdag 6 juni 2019 naar het Belgian Corporate Video Festival in Kinepolis Brussel.

Dit Festival is het grootste nationale evenement dat jaarlijks de beste corporate video’s in diverse categorieën bekroont. Vandaag de dag is corporate video een vaste waarde in de communicatiemix van bedrijven en organisaties. Communiceren met bewegende beelden maakt uw boodschappen niet alleen indringender, maar ook veel krachtiger.

Vorig jaar woonden meer dan 500 bedrijfsleiders, communicatieprofessionals, marketeers en videoproducenten de awardshow bij. Het Belgian Corporate Video Festival is een organisatie van AP Hogeschool en Kanaal Z en wordt praktisch georganiseerd door laatstejaarsstudenten Communicatiemanagement van de AP Hogeschool.

Dit jaar huldigt het Belgian Corporate Video Festival de beste corporate films in elf categorieën. Verder worden er ook vijf Special Awards uitgereikt.

Het programma ziet er als volgt uit:
16u00: Officiële start van het Festival
16u15: Inspiratiesessies over de laatste trends op het vlak van realisatie en verspreiding van corporate video
17u45: Zomers walking buffet
19u30: Awardshow gepresenteerd door VRT-nieuwsanker Hanne Decoutere
21u15: Zoet netwerkhapje

Laat u inspireren door de kracht van corporate video. Wenst u dit evenement bij te wonen? Meer informatie en tickets (vanaf 6 mei) via www.bcvf.be

 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Online veilingen bakkerswinkels
>>> 20-05-2019
VH Auctions organiseert begin juni vier online veilingen ter verkoop van een industriŽle bakkerij met 8 winkelpunten.

 Algemeen   Brochure 'Zelfstandige worden'
>>> 20-05-2019
Om kandidaat-ondernemers te helpen de oprichting van een onderneming tot een goed einde te brengen, heeft de Algemene Directie K.M.O.-beleid van de FOD Economie de informatiebrochure "Zelfstandige worden" geschreven.

 Algemeen   Ontdek de kracht van corporate video voor uw bedrijf
>>> 07-05-2019
Wilt u weten wat videocommunicatie voor uw bedrijf kan betekenen? Kom dan op donderdag 6 juni 2019 naar het Belgian Corporate Video Festival in Kinepolis Brussel.

> Alle nieuws