Ontdek de kracht van corporate video voor uw bedrijf

Algemeen

23-05-2018

Wilt u weten wat videocommunicatie voor uw bedrijf kan betekenen? Kom dan op 31 mei 2018 naar het Belgian Corporate Video Festival in Kinepolis Brussel.

Dit Festival is het grootste nationale evenement dat jaarlijks de beste corporate video’s bekroont. Vandaag de dag is corporate video een vaste waarde die niet meer weg te denken is uit de communicatiemix van bedrijven en organisaties. Communiceren met bewegende beelden maakt uw boodschappen niet alleen indringender, maar ook krachtiger.


Vorig jaar woonden meer dan 500 bedrijfsleiders, communicatieprofessionals, marketeers en videoproducenten de awardshow bij. Het Belgian Corporate Video Festival is een organisatie van AP Hogeschool en Kanaal Z en wordt praktisch georganiseerd door laatstejaarsstudenten Public Relations van de AP Hogeschool.

Dit jaar huldigt het Belgian Corporate Video Festival de beste corporate films in negen categorieën. Verder worden er ook zes Special Awards en twee Grands Prix uitgereikt.

Het programma ziet er als volgt uit:
16:00u: Officiële start van het Festival
16:15u: Inspiratiesessies over de laatste trends op het vlak van realisatie en verspreiding van corporate video
17:45u: Zomers walking buffet
19:30u: Awardshow gepresenteerd door Lisbeth Imbo
21:15u: Zoet netwerkhapje
Laat u inspireren door de kracht van corporate video.

Wenst u dit evenement bij te wonen? Meer informatie en tickets op
 www.bcvf.be

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  20ste editie Belgian Corporate Video Festival
>>> 18-02-2019
Op 6 juni 2019 vindt de 20ste editie van het Belgian Corporate Video Festival plaats in Kinepolis Brussel. Ook dit jaar kunnen de beste corporate videoís verschillende awards winnen in uiteenlopende categorieŽn.

 Beroep  Alternatieve granen - desembroden - gekoelde degen
>>> 13-02-2019
Alimento organiseert op 12 maart een full option opleiding. MichaŽl, Ludovic en Guido zullen tijdens deze opleiding een combinatie doen van deze verschillende technieken en producten.

 Algemeen   Alimento is op zoek naar een nieuwe Opleidingsadviseur Bakkerij
>>> 04-02-2019
Heb jij een hart voor Opleiding en Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat!

> Alle nieuws