Ontdek de kracht van corporate video voor uw bedrijf

Algemeen

23-05-2018

Wilt u weten wat videocommunicatie voor uw bedrijf kan betekenen? Kom dan op 31 mei 2018 naar het Belgian Corporate Video Festival in Kinepolis Brussel.

Dit Festival is het grootste nationale evenement dat jaarlijks de beste corporate video’s bekroont. Vandaag de dag is corporate video een vaste waarde die niet meer weg te denken is uit de communicatiemix van bedrijven en organisaties. Communiceren met bewegende beelden maakt uw boodschappen niet alleen indringender, maar ook krachtiger.


Vorig jaar woonden meer dan 500 bedrijfsleiders, communicatieprofessionals, marketeers en videoproducenten de awardshow bij. Het Belgian Corporate Video Festival is een organisatie van AP Hogeschool en Kanaal Z en wordt praktisch georganiseerd door laatstejaarsstudenten Public Relations van de AP Hogeschool.

Dit jaar huldigt het Belgian Corporate Video Festival de beste corporate films in negen categorieën. Verder worden er ook zes Special Awards en twee Grands Prix uitgereikt.

Het programma ziet er als volgt uit:
16:00u: Officiële start van het Festival
16:15u: Inspiratiesessies over de laatste trends op het vlak van realisatie en verspreiding van corporate video
17:45u: Zomers walking buffet
19:30u: Awardshow gepresenteerd door Lisbeth Imbo
21:15u: Zoet netwerkhapje
Laat u inspireren door de kracht van corporate video.

Wenst u dit evenement bij te wonen? Meer informatie en tickets op
 www.bcvf.be

Nieuwsoverzicht

 Algemeen   FAVV schrapt controles op zoutgehalte
>>> 13-12-2018
Het FAVV zal vanaf 2019 geen controles meer zullen uitvoeren op het zoutgehalte in het brood. Er zal ook geen peiling meer gedaan worden naar het gebruik van gejodeerd zout.

 Algemeen   Schadelijke koelmiddelen? Boete: 3.000 - 25.000 euro
>>> 11-12-2018
De overheid gaat de controles op uw koeltechnische installaties opvoeren. Een 30-tal inspecteurs gaan op pad om na te gaan of bedrijven de regelgeving inspecteren. Bij vastgestelde inbreuken kunnen boetes oplopen tot 25.000 euro.

 Algemeen   Pyjamadag zoekt bakkers
>>> 03-12-2018
VZW Krijtlijn organiseert op 15 maart 2019 (pyjamadag) een online seminariedag t.v.v. Bednet en zoekt hiervoor nog bakkers die voor het ontbijt willen zorgen.

> Alle nieuws