Ontdek de kracht van corporate video voor uw bedrijf

Algemeen

23-05-2018

Wilt u weten wat videocommunicatie voor uw bedrijf kan betekenen? Kom dan op 31 mei 2018 naar het Belgian Corporate Video Festival in Kinepolis Brussel.

Dit Festival is het grootste nationale evenement dat jaarlijks de beste corporate video’s bekroont. Vandaag de dag is corporate video een vaste waarde die niet meer weg te denken is uit de communicatiemix van bedrijven en organisaties. Communiceren met bewegende beelden maakt uw boodschappen niet alleen indringender, maar ook krachtiger.


Vorig jaar woonden meer dan 500 bedrijfsleiders, communicatieprofessionals, marketeers en videoproducenten de awardshow bij. Het Belgian Corporate Video Festival is een organisatie van AP Hogeschool en Kanaal Z en wordt praktisch georganiseerd door laatstejaarsstudenten Public Relations van de AP Hogeschool.

Dit jaar huldigt het Belgian Corporate Video Festival de beste corporate films in negen categorieën. Verder worden er ook zes Special Awards en twee Grands Prix uitgereikt.

Het programma ziet er als volgt uit:
16:00u: Officiële start van het Festival
16:15u: Inspiratiesessies over de laatste trends op het vlak van realisatie en verspreiding van corporate video
17:45u: Zomers walking buffet
19:30u: Awardshow gepresenteerd door Lisbeth Imbo
21:15u: Zoet netwerkhapje
Laat u inspireren door de kracht van corporate video.

Wenst u dit evenement bij te wonen? Meer informatie en tickets op
 www.bcvf.be

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 BIBAC PLUS   BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht
>>> 06-08-2019
Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

> Alle nieuws