Olivier Penet, Alexander Morsomme en JaŽl Verleysen zegevieren

Beroep

18-10-2016

Olivier Penet (brood), Alexander Morsomme (viennoiserie) en JaŽl Verleysen (sierstuk) zijn de drie nieuwe Belgische kampioenen. In het prachtige decor van het Voedingssalon presteerden alle kandidaten op een bijzonder hoog niveau.

Richemontclub België organiseerde het Belgisch kampioenschap bakkerij voor de derde maal.

“We merken toch dat de wedstrijd leeft onder de bakkers”, vertelt voorzitter Geert Bossuyt. “De kandidaten hebben moeite noch tijd gespaard om zich voor te bereiden op deze wedstrijd en krijgen van overal steun om te gaan oefenen en krijgen tips van collega bakkers. Sommigen gingen zelfs actief op zoek in het buitenland om cursussen bij te wonen om hun resultaten steeds maar naar een hoger niveau te tillen. Als ik al deze mooie producten hier zie staan, is het bewijs van hun vakmanschap al geleverd.” 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw Eťn-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 Algemeen   Bij de bakker inkopen doen met eigen verpakking
>>> 06-08-2019
Door de bewustwording rond de overdaad aan wegwerpverpakkingen, ontstaat er een trend bij consument om met eigen verpakking inkopen te doen. Kan dit eigenlijk wel?

> Alle nieuws