Nieuwe website sociaal fonds 201

Ondernemer

30-01-2019

De nieuwe website sociaal fonds 201 staat online. Het Sociaal Fonds voor bestaanszekerheid N░ 201 is er voor de bedienden en de werkgevers die ressorteren onder het Paritair ComitÚ voor de zelfstandige kleinhandel (PC201).

Zij kunnen bij het Fonds terecht voor het aanvragen van allerlei premies.

Zo zijn er premies voor werkgevers die werknemers uit de zogenaamde ‘risicogroepen’ aanwerven (de ‘gewone’ en verhoogde ‘jongerenpremies’) of het aantal arbeidsuren van hun deeltijdse bedienden verhogen.

Maar er zijn ook interessante tegemoetkomingen voor werknemers die hun kosten kunnen bewijzen van de door ‘Kind & Gezin’ erkende kinderopvang. Tot slot voorziet het Fonds onder bepaalde voorwaarden aanvullende premies voor oudere bedienden die recht hebben op een uitkering van de RVA in het kader van de ‘landingsbanen’.

Voor de bedienden is er een nieuwe website waar al de premies kunnen geraadpleegd worden.

www.sociaalfonds201.be

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw EÚn-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 BIBAC PLUS   BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht
>>> 06-08-2019
Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

> Alle nieuws