Nieuwe website sociaal fonds 201

Ondernemer

30-01-2019

De nieuwe website sociaal fonds 201 staat online. Het Sociaal Fonds voor bestaanszekerheid N° 201 is er voor de bedienden en de werkgevers die ressorteren onder het Paritair Comité voor de zelfstandige kleinhandel (PC201).

Zij kunnen bij het Fonds terecht voor het aanvragen van allerlei premies.

Zo zijn er premies voor werkgevers die werknemers uit de zogenaamde ‘risicogroepen’ aanwerven (de ‘gewone’ en verhoogde ‘jongerenpremies’) of het aantal arbeidsuren van hun deeltijdse bedienden verhogen.

Maar er zijn ook interessante tegemoetkomingen voor werknemers die hun kosten kunnen bewijzen van de door ‘Kind & Gezin’ erkende kinderopvang. Tot slot voorziet het Fonds onder bepaalde voorwaarden aanvullende premies voor oudere bedienden die recht hebben op een uitkering van de RVA in het kader van de ‘landingsbanen’.

Voor de bedienden is er een nieuwe website waar al de premies kunnen geraadpleegd worden.

www.sociaalfonds201.be

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  FOD Economie : communicatiecampagne
>>> 24-04-2019
Op 15 april 2019 lanceerde de FOD Economie, KMO, Middenstand en Energie een communicatiecampagne om de uitwisseling van goede digitale praktijken tussen kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's) in de traditionele sectoren te bevorderen.

 Algemeen   Bierkasteel vormt decor voor Algemene Vergadering
>>> 17-04-2019
Woensdag 12 juni gaat de jaarlijkse algemene vergadering door. Hierop nodigen we u graag uit. De vergadering start om 13u. U wordt ontvangen met een drankje en een hapje in het Bierkasteel in Izegem.

 KOSTPRIJSBEREKENING  Voor u berekend: Zwaantje
>>> 25-03-2019
Maandelijks berekent Bakkers Vlaanderen de prijs van een bepaald bakkerijproduct. Op die manier kom je te weten met welke factoren je rekening moet houden om realistische verkoopprijzen te bekomen. Deze maand zetten we het zwaantje in de kijker.

> Alle nieuws