Nieuwe website sociaal fonds 201

Ondernemer

30-01-2019

De nieuwe website sociaal fonds 201 staat online. Het Sociaal Fonds voor bestaanszekerheid Nį 201 is er voor de bedienden en de werkgevers die ressorteren onder het Paritair Comitť voor de zelfstandige kleinhandel (PC201).

Zij kunnen bij het Fonds terecht voor het aanvragen van allerlei premies.

Zo zijn er premies voor werkgevers die werknemers uit de zogenaamde ‘risicogroepen’ aanwerven (de ‘gewone’ en verhoogde ‘jongerenpremies’) of het aantal arbeidsuren van hun deeltijdse bedienden verhogen.

Maar er zijn ook interessante tegemoetkomingen voor werknemers die hun kosten kunnen bewijzen van de door ‘Kind & Gezin’ erkende kinderopvang. Tot slot voorziet het Fonds onder bepaalde voorwaarden aanvullende premies voor oudere bedienden die recht hebben op een uitkering van de RVA in het kader van de ‘landingsbanen’.

Voor de bedienden is er een nieuwe website waar al de premies kunnen geraadpleegd worden.

www.sociaalfonds201.be

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  20ste editie Belgian Corporate Video Festival
>>> 18-02-2019
Op 6 juni 2019 vindt de 20ste editie van het Belgian Corporate Video Festival plaats in Kinepolis Brussel. Ook dit jaar kunnen de beste corporate videoís verschillende awards winnen in uiteenlopende categorieŽn.

 Beroep  Alternatieve granen - desembroden - gekoelde degen
>>> 13-02-2019
Alimento organiseert op 12 maart een full option opleiding. MichaŽl, Ludovic en Guido zullen tijdens deze opleiding een combinatie doen van deze verschillende technieken en producten.

 Algemeen   Alimento is op zoek naar een nieuwe Opleidingsadviseur Bakkerij
>>> 04-02-2019
Heb jij een hart voor Opleiding en Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat!

> Alle nieuws