Nieuwe informatiereeks “Denk vroeger aan later!” over eindeloopbaanplanning & pensioenvoorbereiding

Ondernemer

02-02-2017

Zelfstandige ondernemers en beoefenaars van vrije beroepen wachten best niet tot ze 60 of 65 zijn om hun eindeloopbaan en toekomst goed voor te bereiden. Er valt immers heel wat op voorhand te regelen.

Daarom organiseert Integraal VZW (Dienst Ondernemen 50+) in samenwerking met Bakkers Vlaanderen in het voorjaar 2017 een informatiecyclus over eindeloopbaan-, toekomstplanning en pensioenvoorbereiding.

De reeks is uitgewerkt op maat van vooruitziende ondernemers en wordt georganiseerd op 16 locaties in Vlaanderen. Tijdens 3 praktijkgerichte avondsessies verneemt u meer over uw pensioen, uw sociale bescherming, het overlaten, verkopen of stopzetten van uw zaak, uw successieplanning, uw financiële toekomstplanning, uw belastingen, … .

Neem nu deel aan deze unieke inforeeks in uw buurt en kom in één keer alles te weten wat belangrijk kan zijn voor uw toekomst. 

Meer info en inschrijven?

Online via de website www.denkvroegeraanlater.be Op deze site vindt u het volledige programmaoverzicht met de data en locaties en kunt u inschrijven voor de regionale infocyclus van uw keuze.

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw Eén-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 BIBAC PLUS   BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht
>>> 06-08-2019
Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

> Alle nieuws