Nieuw aanbod opleiding rond allergeninfo en hygiŽne voor verkooppersoneel

Personeel

21-05-2015

Bakkers Vlaanderen nam het initiatief om samen met PMO sessies op touw te zetten waarin het winkelpersoneel van onze sector nog eens herinnerd wordt aan alle regeltjes die gelden inzake de wetgeving rond hygiŽne.

Maar vooral wordt aandacht geschonken wat men moet doen wanneer je als winkelbediende geconfronteerd wordt met vragen rond de mogelijkheid van aanwezigheid van allergenen in de aangeboden bakkerijproducten.


PMO wordt gefinancierd door de bijdrage aan het sociaal fonds die elke werkgever, die valt onder paritair comité 201, doet. Bijgevolg is de deelname aan deze sessie voor uw verkooppersoneel gratis. De opleiding is gratis en elke deelnemer krijgt ook een info brochure met de belangrijkste spelregels. Per sessie worden maximum 25 deelnemers toegelaten. Inschrijven is verplicht uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de sessie via Cindy Van Schoeland bij Bakkers Vlaanderen (tel 03/287.69.94 of cindy@bakkersvlaanderen.be) met opgave van het aantal deelnemers en de namen van de deelnemers. Voorlopig zijn volgende sessies gepland:

PMO
Extra allergenensessies

Oost-Vlaanderen
Wanneer? Maandag 22 juni 2015 om 14.00 uur
Waar? “Den Antus”, Grote Markt 30, 9100 Sint-Niklaas

Antwerpen
Wanneer? Dinsdag 30 juni om 14 uur
Waar? Syntra, Kempenlaan 36, 2300 Turnhout

De opleidingen in Limburg en West-Vlaanderen zijn inmiddels voorbij. 

PMO voorziet ook de mogelijkheid om deze opleiding te organiseren in uw bedrijf zelf of wanneer een aantal werkgevers samen een initiatief nemen om in het bedrijf van één van hen een info sessie te organiseren, dit kan ook. In beide gevallen is een minimum van 25 deelnemers vereist. Ook hiervoor kan men contact opnemen met Cindy bij Bakkers Vlaanderen.

Praktisch: 

  • 4 extra allergenensessies doorheen Vlaanderen
  • opleiding GRATIS
  • inschrijven verplicht