NATIONAAL FEEST IN VERVIERS 6 JUNI

Algemeen

01-04-2016

Het nationale feest van de bakkers en banketbakkers gaat dit jaar door in Verviers. Het is reeds de derde keer dat de bakkersbond van Verviers onze nationale feestdag organiseert. We hopen jullie, net zoals de voorbije jaren, talrijk te mogen ontvangen!

Bijeenkomen doen we in het hotel Verviers, waar we om 8u starten met het ontbijt. Na het ontbijt verplaatsen we ons in een luxueuze bus richting Saint-Remacle kerk. Bij mooi weer zullen we dan in een stoet naar het stadhuis lopen (300 meter van de kerk) waar we zullen onthaald worden door het gemeentebestuur.

De namiddag brengen we door in Aubel, waar we regionale producten zullen proeven. Omstreeks 17u30 keren we terug naar hotel Verviers waar nadien de receptie plaatsvindt. Indien u wenst kunt u ook een kamer reserveren (speciale prijs voor overnachting: 82 euro).

Gans het bestuur ziet er nu al naar uit om jullie te ontvangen op 6 juni 2016!
 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 BIBAC PLUS   BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht
>>> 06-08-2019
Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

> Alle nieuws