NATIONAAL FEEST IN VERVIERS 6 JUNI

Algemeen

01-04-2016

Het nationale feest van de bakkers en banketbakkers gaat dit jaar door in Verviers. Het is reeds de derde keer dat de bakkersbond van Verviers onze nationale feestdag organiseert. We hopen jullie, net zoals de voorbije jaren, talrijk te mogen ontvangen!

Bijeenkomen doen we in het hotel Verviers, waar we om 8u starten met het ontbijt. Na het ontbijt verplaatsen we ons in een luxueuze bus richting Saint-Remacle kerk. Bij mooi weer zullen we dan in een stoet naar het stadhuis lopen (300 meter van de kerk) waar we zullen onthaald worden door het gemeentebestuur.

De namiddag brengen we door in Aubel, waar we regionale producten zullen proeven. Omstreeks 17u30 keren we terug naar hotel Verviers waar nadien de receptie plaatsvindt. Indien u wenst kunt u ook een kamer reserveren (speciale prijs voor overnachting: 82 euro).

Gans het bestuur ziet er nu al naar uit om jullie te ontvangen op 6 juni 2016!
 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  20ste editie Belgian Corporate Video Festival
>>> 18-02-2019
Op 6 juni 2019 vindt de 20ste editie van het Belgian Corporate Video Festival plaats in Kinepolis Brussel. Ook dit jaar kunnen de beste corporate videoís verschillende awards winnen in uiteenlopende categorieŽn.

 Beroep  Alternatieve granen - desembroden - gekoelde degen
>>> 13-02-2019
Alimento organiseert op 12 maart een full option opleiding. MichaŽl, Ludovic en Guido zullen tijdens deze opleiding een combinatie doen van deze verschillende technieken en producten.

 Algemeen   Alimento is op zoek naar een nieuwe Opleidingsadviseur Bakkerij
>>> 04-02-2019
Heb jij een hart voor Opleiding en Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat!

> Alle nieuws