NATIONAAL FEEST IN VERVIERS 6 JUNI

Algemeen

01-04-2016

Het nationale feest van de bakkers en banketbakkers gaat dit jaar door in Verviers. Het is reeds de derde keer dat de bakkersbond van Verviers onze nationale feestdag organiseert. We hopen jullie, net zoals de voorbije jaren, talrijk te mogen ontvangen!

Bijeenkomen doen we in het hotel Verviers, waar we om 8u starten met het ontbijt. Na het ontbijt verplaatsen we ons in een luxueuze bus richting Saint-Remacle kerk. Bij mooi weer zullen we dan in een stoet naar het stadhuis lopen (300 meter van de kerk) waar we zullen onthaald worden door het gemeentebestuur.

De namiddag brengen we door in Aubel, waar we regionale producten zullen proeven. Omstreeks 17u30 keren we terug naar hotel Verviers waar nadien de receptie plaatsvindt. Indien u wenst kunt u ook een kamer reserveren (speciale prijs voor overnachting: 82 euro).

Gans het bestuur ziet er nu al naar uit om jullie te ontvangen op 6 juni 2016!
 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Online veilingen bakkerswinkels
>>> 20-05-2019
VH Auctions organiseert begin juni vier online veilingen ter verkoop van een industriŽle bakkerij met 8 winkelpunten.

 Algemeen   Brochure 'Zelfstandige worden'
>>> 20-05-2019
Om kandidaat-ondernemers te helpen de oprichting van een onderneming tot een goed einde te brengen, heeft de Algemene Directie K.M.O.-beleid van de FOD Economie de informatiebrochure "Zelfstandige worden" geschreven.

 Algemeen   Ontdek de kracht van corporate video voor uw bedrijf
>>> 07-05-2019
Wilt u weten wat videocommunicatie voor uw bedrijf kan betekenen? Kom dan op donderdag 6 juni 2019 naar het Belgian Corporate Video Festival in Kinepolis Brussel.

> Alle nieuws