Nationaal feest in Tongeren op maandag 12 juni

Algemeen

13-03-2017

De Koninklijke brood- banketbakkersbond van Tongeren nodigt u uit om samen het nationaal feest te vieren op maandag 12 juni 2017. We vieren immers het 95-jarig bestaan van onze bond.

Tongeren de oudste stad van België, ademt geschiedenis uit. Van de Romeinse en middeleeuwse stadswallen tot de imposante gotische basiliek en het bekoorlijk begijnhof, beschermd als UNESCO – wereld erfgoed. In Tongeren bekoort het verleden.

De beroemdste inwoner van Tongeren is ongetwijfeld Ambiorix. De Eburonenkoning bracht het Romeinse leger in 54 V.C. een zware nederlaag toe, waarop Julius Caesar de Belgen omschreef als de dappersten aller Galliërs.

Het Gallo- Romeins museum werd in 2011 verkozen tot Europees museum van het jaar en in 2014 bekroond met de “Museumprijs” als beste museum in Vlaanderen. Rondom deze plaatsen zullen jullie ontvangen worden, centraal en alles op loopsafstand. Kom naar Tongeren en geniet van het verleden, cultuur, gezelligheid en gastronomie . 

Noteer dus alvast 12 juni in de agenda. Het volledige programma volgt later. De Limburgers heten u van harte welkom! 

Koninklijke Brood-en Banketbakkersbond Tongeren en omstreken
 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Online veilingen bakkerswinkels
>>> 20-05-2019
VH Auctions organiseert begin juni vier online veilingen ter verkoop van een industriŽle bakkerij met 8 winkelpunten.

 Algemeen   Brochure 'Zelfstandige worden'
>>> 20-05-2019
Om kandidaat-ondernemers te helpen de oprichting van een onderneming tot een goed einde te brengen, heeft de Algemene Directie K.M.O.-beleid van de FOD Economie de informatiebrochure "Zelfstandige worden" geschreven.

 Algemeen   Ontdek de kracht van corporate video voor uw bedrijf
>>> 07-05-2019
Wilt u weten wat videocommunicatie voor uw bedrijf kan betekenen? Kom dan op donderdag 6 juni 2019 naar het Belgian Corporate Video Festival in Kinepolis Brussel.

> Alle nieuws