Nationaal feest in Tongeren op maandag 12 juni

Algemeen

13-03-2017

De Koninklijke brood- banketbakkersbond van Tongeren nodigt u uit om samen het nationaal feest te vieren op maandag 12 juni 2017. We vieren immers het 95-jarig bestaan van onze bond.

Tongeren de oudste stad van België, ademt geschiedenis uit. Van de Romeinse en middeleeuwse stadswallen tot de imposante gotische basiliek en het bekoorlijk begijnhof, beschermd als UNESCO – wereld erfgoed. In Tongeren bekoort het verleden.

De beroemdste inwoner van Tongeren is ongetwijfeld Ambiorix. De Eburonenkoning bracht het Romeinse leger in 54 V.C. een zware nederlaag toe, waarop Julius Caesar de Belgen omschreef als de dappersten aller Galliërs.

Het Gallo- Romeins museum werd in 2011 verkozen tot Europees museum van het jaar en in 2014 bekroond met de “Museumprijs” als beste museum in Vlaanderen. Rondom deze plaatsen zullen jullie ontvangen worden, centraal en alles op loopsafstand. Kom naar Tongeren en geniet van het verleden, cultuur, gezelligheid en gastronomie . 

Noteer dus alvast 12 juni in de agenda. Het volledige programma volgt later. De Limburgers heten u van harte welkom! 

Koninklijke Brood-en Banketbakkersbond Tongeren en omstreken
 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 BIBAC PLUS   BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht
>>> 06-08-2019
Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

> Alle nieuws