Nationaal feest in Tongeren op maandag 12 juni

Algemeen

13-03-2017

De Koninklijke brood- banketbakkersbond van Tongeren nodigt u uit om samen het nationaal feest te vieren op maandag 12 juni 2017. We vieren immers het 95-jarig bestaan van onze bond.

Tongeren de oudste stad van België, ademt geschiedenis uit. Van de Romeinse en middeleeuwse stadswallen tot de imposante gotische basiliek en het bekoorlijk begijnhof, beschermd als UNESCO – wereld erfgoed. In Tongeren bekoort het verleden.

De beroemdste inwoner van Tongeren is ongetwijfeld Ambiorix. De Eburonenkoning bracht het Romeinse leger in 54 V.C. een zware nederlaag toe, waarop Julius Caesar de Belgen omschreef als de dappersten aller Galliërs.

Het Gallo- Romeins museum werd in 2011 verkozen tot Europees museum van het jaar en in 2014 bekroond met de “Museumprijs” als beste museum in Vlaanderen. Rondom deze plaatsen zullen jullie ontvangen worden, centraal en alles op loopsafstand. Kom naar Tongeren en geniet van het verleden, cultuur, gezelligheid en gastronomie . 

Noteer dus alvast 12 juni in de agenda. Het volledige programma volgt later. De Limburgers heten u van harte welkom! 

Koninklijke Brood-en Banketbakkersbond Tongeren en omstreken
 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  20ste editie Belgian Corporate Video Festival
>>> 18-02-2019
Op 6 juni 2019 vindt de 20ste editie van het Belgian Corporate Video Festival plaats in Kinepolis Brussel. Ook dit jaar kunnen de beste corporate videoís verschillende awards winnen in uiteenlopende categorieŽn.

 Beroep  Alternatieve granen - desembroden - gekoelde degen
>>> 13-02-2019
Alimento organiseert op 12 maart een full option opleiding. MichaŽl, Ludovic en Guido zullen tijdens deze opleiding een combinatie doen van deze verschillende technieken en producten.

 Algemeen   Alimento is op zoek naar een nieuwe Opleidingsadviseur Bakkerij
>>> 04-02-2019
Heb jij een hart voor Opleiding en Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat!

> Alle nieuws