Lonen verkooppersoneel PC 201 ge´ndexeerd met 2 %

Personeel

29-03-2018

De lonen van het verkooppersoneel zijn per 1 april verhoogd met 2 %. Dit zowel voor de schaallonen als voor de reŰle lonen. Hierbij een overzicht van de actuele bedragen van het PC 201.

In tegenstelling met de lonen van de arbeiders in onze sector, die jaarlijks worden geïndexeerd op 1 januari, worden de loonbarema’s en de werkelijk uitbetaalde lonen van het verkooppersoneel pas aangepast op het ogenblik dat de grens van 2 % overschreden wordt. 


 

Nieuwsoverzicht

 Personeel  1 jaar uitbreiding flexi-jobs: Tevredenheid groot. 2019 kondigt een sterke groei aan.
>>> 03-01-2019
Naar aanleiding van de eerste verjaardag van de uitbreiding van de flexi-jobs voerde Myflexijob.be in samenwerking met Bakkers Vlaanderen, De Landsbond der Beenhouwers en Horecaplatform.be een onderzoek uit bij meer dan 1.000 flexi-job gebruikers.

 Beroep  Voor u berekend: eclair
>>> 20-12-2018
Maandelijks berekent Bakkers Vlaanderen de prijs van een bepaald bakkerijproduct. Op die manier kom je te weten met welke factoren je rekening moet houden om realistische verkoopprijzen te bekomen. Deze maand zetten we de eclair in de kijker.

 Algemeen   Boezembroden leveren cheque van 4.569 euro op voor Music for Life
>>> 20-12-2018
In het kader van de Warmste Week verkochten onze Oost-Vlaamse collega's boezembroden. De opbrengst gaat naar borstkankeronderzoek.

> Alle nieuws