Lonen verkooppersoneel geÔndexeerd met 2%

Personeel

21-03-2019

Hierbij een overzicht van de actuele bedragen van het PC 201 - aangepast op 1 maart 2019.Index 2 % zowel voor de schaallonen als voor de reŽle lonen.

De loonbarema’s zijn de minimale loonvoorwaarden die gelden in een bepaalde sector. Die barema’s worden vastgelegd in collectieve arbeidsovereenkomsten (CAO’s).


Verkooppersoneel van categorie 1 met 12 maanden anciënniteit in de onderneming werknemers met minder dan 20, gaat over naar categorie 2. De loonbarema’s voor verkooppersoneel in ondernemingen met 20 of meer werknemers kunnen opgevraagd worden via info@bakkersvlaanderen.be.
 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw Eťn-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 Algemeen   De nieuwe werkbaarheidscheque: hoe werkt die precies?
>>> 06-08-2019
Word je geconfronteerd met medewerkers die gedemotiveerd zijn, last hebben van overmatige stress of het werkplezier kwijt zijn? Hoe moet je daar als werkgever mee omgaan?

> Alle nieuws