Lonen geïndexeerd met 2%

Personeel

25-05-2012

PC 201 voor bedienden

Even een herinnering dat het loon van bedienden per 1 mei geïndexeerd wordt met 2%. Daarnaast is er in juni een eenmalige permie van 188 euro ter vervanging van de ecocheques.    


We hebben het CAO ecocheques er bijgenomen en hierin staat dat:

"voor elke voltijds tewerkgestelde werknemer met een volle referteperiode een eenmalige premie wordt voorzien van 250 euro in 2012.

De werkgever heeft voor de invulling van deze eenmalige premie keuze tussen:

1. de uitbetaling van een eenmalige bruto premie, (de eenmalige premie bedraagt 188 EUR exclusief sociale werkgeversbijdrage);

2. de ecocheque.

Deeltijds

De studenten tewerkgesteld met een overeenkomst van studentenarbeid vallen buiten deze regelingen. De deeltijdse werknemers ontvangen een premie in verhouding tot de effectief geleverde prestaties."

De referteperiode loopt dan van juni 2011 tot en met mei 2012. De uitbetaling van de premie wordt in dit akkoord enkel voorzien voor 2012.

De loonberekingstool op de website wordt momenteel geüpdatet. We laten het je meteen weten als alle berekingen gebeurd zijn. 

Nieuwsoverzicht

 Personeel  Lonen geïndexeerd met 2%
>>> 25-05-2012
PC 201 voor bedienden

 Algemeen   5 vuistregels voor fantastische werknemers
>>> 11-09-2012
Van buikgevoel naar een echt personeelsbeleid. Leden kunnen de begeleidende documenten gratis downloaden dus hou je Bakkers Vlaanderen paswoord bij de hand. Login vergeten? Mail snel naar info@bakkersvlaanderen.be.

 Personeel  Vind een nieuwe werknemer op de mini-jobbeurs van Elishout en VDAB
>>> 06-12-2012
VDAB en Elishout, school voor voeding organiseren voor de 2de maal een mini-jobbeurs. Een moment waarop o.a. bakkersbedrijven werkzoekenden ontmoeten.

> Alle nieuws