Lig je wakker over hoe je morgen technisch geschoold personeel zal vinden?

Ondernemer

24-10-2014

Gooi je deuren dan open voor jong talent tijdens de Techclass op 3 maart 2015 en laat jongeren proeven van ons heerlijke beroep.

Techclass is de geüpdate versie van de alom bekende Onderwijsvakmansroute. Klassen uit de derde graad basisonderwijs en leerlingen uit het secundair onderwijs nemen een kijkje achter de schermen van jouw zaak en ontdekken zo hoe boeiend het beroep van bakker is. 

Elk bezoek duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. Tijdens de rondleiding krijgen de leerlingen een toelichting over het bedrijf. Ze zien hoe alles in zijn werk gaat en luisteren naar de school- en werkervaringen van de werknemers. Zo ervaren jongeren concreet hoe gevarieerd de job is en welke toekomstmogelijkheden het biedt.

Je staat er niet alleen voor natuurlijk. Om het bedrijfsbezoek voor te bereiden ontvang je een inspiratiebundel. Overigens de leerkracht die het bezoek begeleidt krijgt ook een bundel. Zo weten jullie beide wat je mag verwachten. 

Overtuigd?

Heb je zin gekregen om de volgende generatie warm te maken voor het ons beroep? Schrijf je dan meteen in. Techclass is een organisatie van Unizo die de steun van Bakkers Vlaanderen meer dan verdient. 

> SCHRIJF JE NU IN!

Voor meer informatie en praktische tips mail je naar ondernemendeschool@unizo.be of via 02 212 25 67.