Ledenvoordeel betaalterminals

Algemeen

02-10-2013

Bakkers Vlaanderen is een samenwerking met CCV aangegaan voor de aankoop of huur van een betaalterminal Ún de transactiekosten.

Cash verdwijnt meer en meer uit de portefeuilles van de klant en maakt plaats voor betaalkaarten. Ook bij ons bakkers wil men vaker met de kaart betalen. Dit brengt echter extra kosten met zich mee. Daarom heeft Bakkers Vlaanderen onderhandelingen gestart met de aanbieders van betaalterminals om een voordelig tarief voor onze leden te bekomen. Met succes. 

LEES SNEL WELKE VOORDELEN JE ALS LID HEBT

Leuk extraatje!

Je kan op de betaalterminal ook Sodexo laten activeren. Dit maakt het mogelijk om te betalen met elektronische maaltrijdcheques. Én Sodexo neemt in dat geval de installatiekosten van de terminal voor haar rekening. Mooi toch? 

Goed om weten 

Voor wie een toestel huurt is een service van 7/7 inbegrepen. Altijd handig.

Ook interessant om weten is dat CCV een door Unizo gecertificeerd bedrijf is. Dit betekent onder andere dat CCV garant staat voor een kwalitatieve en tijdige levering en de nodige technische ondersteuning. 

Meer over het certificaat vind je hier

Overtuigd?

Bel 0800 81 025 of stuur een mailtje naar sales@be.ccv.eu en laat weten dat je lid bent van Bakkers Vlaanderen.

PS: Ben je al klant bij CCV? Geen nood. Laat via bovenstaande contactgegevens even weten dat je gebruik wenst te maken van het voordelige bakkerstarief en je overeenkomst wordt aangepast.  

PPS: Ben je klant bij Worldline? Ook dan kan je van het Sodexo-aanbod en het CCV-transactieaanbod genieten als je je Worldline-toestel wenst te houden. Schakel je volledig over naar CCV dan geniet je uiteraard van het volledige aanbod.