Kostenvermindering door logistiek advies op maat

Ondernemer

07-12-2015

Vlaanderen wil graag een voorbeeld zijn in slimme & duurzame logistiek. Daarom wordt gestreefd naar een intelligent, multimodaal en ge´ntegreerd transportsysteem.

Op dit ogenblik wordt ruim 79% van de goederen in Vlaanderen over de weg vervoerd, goed 11% gaat via de binnenvaart en ruim 10% via het spoor.

Daarbij zou de gemiddelde beladingsgraad van vracht- & bestelwagens in Vlaanderen slechts 57% bedragen. Dit drijft uiteraard het energieverbruik, de energiekost en de uitstoot van vervuilende stoffen op. De Vlaamse overheid heeft daarom begin 2013 beslist Flanders Logistics-consulenten op te richten, deze consulenten geven kleine- & middelgrote Vlaamse bedrijven gratis logistiek advies.

 

Contact

Website: www.flanderslogisticsconsulenten.be 
E-mail: flanderslogistics.consulenten@vlaanderen.be 
Tel: 02/553 80 00.

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw EÚn-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 Algemeen   Bij de bakker inkopen doen met eigen verpakking
>>> 06-08-2019
Door de bewustwording rond de overdaad aan wegwerpverpakkingen, ontstaat er een trend bij consument om met eigen verpakking inkopen te doen. Kan dit eigenlijk wel?

> Alle nieuws