Kom naar de algemene vergadering op 31 mei

Algemeen

21-03-2018

Donderdag 31 mei gaat de jaarlijkse algemene vergadering door. Hierop nodigen we u graag uit. De vergadering start om 13u. U wordt ontvangen met een drankje en een hapje.

De organisatie van de Algemene Vergadering is in handen van bakkers Antwerpen. Samen met collega’s kijken we terug op het voorbije jaar.

Jouw visie en standpunten

Deze bijeenkomst vormt een uitgelezen kans om ons jouw visie en standpunten over Bakkers Vlaanderen en haar beleid mee te delen. Daarnaast wordt er uitleg gegeven bij de financiële situatie van Bakkers Vlaanderen, het werk van de diverse commissies en komt er een statutair gedeelte aan bod. We hopen alvast op een talrijke opkomst!

Agenda
13u30 Onthaal met streekgebak en koffie
14u00 Start AV + vertrek uitstap partners
16u00 Pauze (koffie/frisdrank)
16u30 Gastsprekers flexi-jobs en GDPR
17u30 Einde vergadering + terugkomst uitstap partners
18u00: Diner

Menu (57,50 euro incl. dranken):
Het diner gaat door in Roooskens Breem, een restaurant / feestzaal dat uniek is in zijn soort. Mooi en gezellig kader en een zeer lekkere keuken van topchef Serge Driesen.

- Ontvangst met cava en fruitsap
- Voorgerecht: Asperges met verse zalm en beurre blanc of Terrine van ganzenlever
- Hoofdgerecht: Kabeljauw met ragaux van asperges met puree of Gevulde parelhoen met gelakte uitjes en poto jus en kroketjes.
- Koffie


Aangezien het restaurant enkel met verse producten werken dien je op voorhand een keuze vis of vlees door te geven.

Alternatief programma
Treinkaartje. De meereizende dames die niet wensen deel te nemen aan de vergadering maken naar jaarlijkse gewoonte een uitstap. Meer info volgt.


Schrijf je in vóór woensdag 24 mei
via cindy@bakkersvlaanderen.be.
 

Nieuwsoverzicht

 Algemeen   FAVV schrapt controles op zoutgehalte
>>> 13-12-2018
Het FAVV zal vanaf 2019 geen controles meer zullen uitvoeren op het zoutgehalte in het brood. Er zal ook geen peiling meer gedaan worden naar het gebruik van gejodeerd zout.

 Algemeen   Schadelijke koelmiddelen? Boete: 3.000 - 25.000 euro
>>> 11-12-2018
De overheid gaat de controles op uw koeltechnische installaties opvoeren. Een 30-tal inspecteurs gaan op pad om na te gaan of bedrijven de regelgeving inspecteren. Bij vastgestelde inbreuken kunnen boetes oplopen tot 25.000 euro.

 Algemeen   Pyjamadag zoekt bakkers
>>> 03-12-2018
VZW Krijtlijn organiseert op 15 maart 2019 (pyjamadag) een online seminariedag t.v.v. Bednet en zoekt hiervoor nog bakkers die voor het ontbijt willen zorgen.

> Alle nieuws