Kom naar de algemene vergadering op 31 mei

Algemeen

21-03-2018

Donderdag 31 mei gaat de jaarlijkse algemene vergadering door. Hierop nodigen we u graag uit. De vergadering start om 13u. U wordt ontvangen met een drankje en een hapje.

De organisatie van de Algemene Vergadering is in handen van bakkers Antwerpen. Samen met collega’s kijken we terug op het voorbije jaar.

Jouw visie en standpunten

Deze bijeenkomst vormt een uitgelezen kans om ons jouw visie en standpunten over Bakkers Vlaanderen en haar beleid mee te delen. Daarnaast wordt er uitleg gegeven bij de financiële situatie van Bakkers Vlaanderen, het werk van de diverse commissies en komt er een statutair gedeelte aan bod. We hopen alvast op een talrijke opkomst!

Agenda
13u30 Onthaal met streekgebak en koffie
14u00 Start AV + vertrek uitstap partners
16u00 Pauze (koffie/frisdrank)
16u30 Gastsprekers flexi-jobs en GDPR
17u30 Einde vergadering + terugkomst uitstap partners
18u00: Diner

Menu (57,50 euro incl. dranken):
Het diner gaat door in Roooskens Breem, een restaurant / feestzaal dat uniek is in zijn soort. Mooi en gezellig kader en een zeer lekkere keuken van topchef Serge Driesen.

- Ontvangst met cava en fruitsap
- Voorgerecht: Asperges met verse zalm en beurre blanc of Terrine van ganzenlever
- Hoofdgerecht: Kabeljauw met ragaux van asperges met puree of Gevulde parelhoen met gelakte uitjes en poto jus en kroketjes.
- Koffie


Aangezien het restaurant enkel met verse producten werken dien je op voorhand een keuze vis of vlees door te geven.

Alternatief programma
Treinkaartje. De meereizende dames die niet wensen deel te nemen aan de vergadering maken naar jaarlijkse gewoonte een uitstap. Meer info volgt.


Schrijf je in vóór woensdag 24 mei
via cindy@bakkersvlaanderen.be.
 

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 BIBAC PLUS   BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht
>>> 06-08-2019
Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

> Alle nieuws