Kom jij Bakkers Vlaanderen versterken?

Algemeen

19-03-2015

Bakkers Vlaanderen zoekt vers bloed. Stel je nu kandidaat bij onze volgende verkiezingen!

2015 is een verkiezingsjaar bij Bakkers Vlaanderen. Dat wil zeggen dat iedere provincie de kans krijgt om twee personen af te vaardigen naar Bakkers Vlaanderen.

Wie dit wordt bepaalt de Raad van Bestuur in elke provincie. Uit de elf uitverkorenen (twee per provincie en één voor Vlaams Brussel) wordt één voorzitter naar voor gedragen, die op de algemene vergadering van Bakkers Vlaanderen wordt bekrachtigd en goedgekeurd. Kandidaten moeten zich voor 22 april melden bij de provincie.

 

Ook samenstelling commissies

Ook alle commissies worden dan opnieuw samengesteld. Heb jij zin om in een commissie (fiscale, economische, sociale, milieu & hygiëne, vlam, promotie, redactiecomité) te zetelen? Graag! We kunnen vers bloed gebruiken. Breng dan je plaatselijke bond op de hoogte en dit voor 29 april. Zij geven dit door aan de provincie en nadien aan Bakkers Vlaanderen.

Op 18 mei worden uiteindelijk de nieuwe voorzitter en de nieuwe raad van bestuur samengesteld. Op 26 mei komt de Raad van Bestuur in zijn nieuwe samenstelling voor het eerst bij elkaar.