Knalprestatie van BelgiŽ

Algemeen

19-11-2018

Wat een stunt! De Belgische ploeg Aspirant Baker behaalde in het verre China zilver op de Best of Mondial du Pain 2018. ďDit is een bekroning van ons werkĒ, glunderde het bakkersduo Bart Schelstraete en Joran Defossez.

Door het behalen van de derde plaats tijdens de Mondial du Pain in 2017 (Nantes) verdiende onze Belgische ploeg een ticket voor de Best of in het verre China. Bart en Joran werkten samen met het hele team van Aspirant Bakker twee jaar lang aan de voorbereiding. Samen met vijf andere duo’s streden ze daar om eremetaal.

In 11 uur tijd moest de Belgische ploeg drie variaties Frans brood, drie soorten koffiekoeken, drie modellen brioches, tien belegde broodjes, drie modellen biologisch brood, acht soorten Belgisch brood en een sierstuk in brooddeeg maken.

"Op een paar details na maakten we geen enkele fout en we slaagden erin om al onze producten op tijd af te werken. Na afloop waren we zeer tevreden en hadden we vertrouwen in een goede afloop. Al was het nagelbijten tot de jury haar oordeel velde. Toen we als tweede naar voren werden geroepen, wisten we met ons geluk geen blijf. We zijn apetrots op wat we verwezenlijkt hebben.”

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw Eťn-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 BIBAC PLUS   BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht
>>> 06-08-2019
Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

> Alle nieuws