Knalprestatie van BelgiŽ

Algemeen

19-11-2018

Wat een stunt! De Belgische ploeg Aspirant Baker behaalde in het verre China zilver op de Best of Mondial du Pain 2018. ďDit is een bekroning van ons werkĒ, glunderde het bakkersduo Bart Schelstraete en Joran Defossez.

Door het behalen van de derde plaats tijdens de Mondial du Pain in 2017 (Nantes) verdiende onze Belgische ploeg een ticket voor de Best of in het verre China. Bart en Joran werkten samen met het hele team van Aspirant Bakker twee jaar lang aan de voorbereiding. Samen met vijf andere duo’s streden ze daar om eremetaal.

In 11 uur tijd moest de Belgische ploeg drie variaties Frans brood, drie soorten koffiekoeken, drie modellen brioches, tien belegde broodjes, drie modellen biologisch brood, acht soorten Belgisch brood en een sierstuk in brooddeeg maken.

"Op een paar details na maakten we geen enkele fout en we slaagden erin om al onze producten op tijd af te werken. Na afloop waren we zeer tevreden en hadden we vertrouwen in een goede afloop. Al was het nagelbijten tot de jury haar oordeel velde. Toen we als tweede naar voren werden geroepen, wisten we met ons geluk geen blijf. We zijn apetrots op wat we verwezenlijkt hebben.”

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  20ste editie Belgian Corporate Video Festival
>>> 18-02-2019
Op 6 juni 2019 vindt de 20ste editie van het Belgian Corporate Video Festival plaats in Kinepolis Brussel. Ook dit jaar kunnen de beste corporate videoís verschillende awards winnen in uiteenlopende categorieŽn.

 Beroep  Alternatieve granen - desembroden - gekoelde degen
>>> 13-02-2019
Alimento organiseert op 12 maart een full option opleiding. MichaŽl, Ludovic en Guido zullen tijdens deze opleiding een combinatie doen van deze verschillende technieken en producten.

 Algemeen   Alimento is op zoek naar een nieuwe Opleidingsadviseur Bakkerij
>>> 04-02-2019
Heb jij een hart voor Opleiding en Voeding? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat!

> Alle nieuws