Knalprestatie van BelgiŽ

Algemeen

19-11-2018

Wat een stunt! De Belgische ploeg Aspirant Baker behaalde in het verre China zilver op de Best of Mondial du Pain 2018. ďDit is een bekroning van ons werkĒ, glunderde het bakkersduo Bart Schelstraete en Joran Defossez.

Door het behalen van de derde plaats tijdens de Mondial du Pain in 2017 (Nantes) verdiende onze Belgische ploeg een ticket voor de Best of in het verre China. Bart en Joran werkten samen met het hele team van Aspirant Bakker twee jaar lang aan de voorbereiding. Samen met vijf andere duo’s streden ze daar om eremetaal.

In 11 uur tijd moest de Belgische ploeg drie variaties Frans brood, drie soorten koffiekoeken, drie modellen brioches, tien belegde broodjes, drie modellen biologisch brood, acht soorten Belgisch brood en een sierstuk in brooddeeg maken.

"Op een paar details na maakten we geen enkele fout en we slaagden erin om al onze producten op tijd af te werken. Na afloop waren we zeer tevreden en hadden we vertrouwen in een goede afloop. Al was het nagelbijten tot de jury haar oordeel velde. Toen we als tweede naar voren werden geroepen, wisten we met ons geluk geen blijf. We zijn apetrots op wat we verwezenlijkt hebben.”

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Online veilingen bakkerswinkels
>>> 20-05-2019
VH Auctions organiseert begin juni vier online veilingen ter verkoop van een industriŽle bakkerij met 8 winkelpunten.

 Algemeen   Brochure 'Zelfstandige worden'
>>> 20-05-2019
Om kandidaat-ondernemers te helpen de oprichting van een onderneming tot een goed einde te brengen, heeft de Algemene Directie K.M.O.-beleid van de FOD Economie de informatiebrochure "Zelfstandige worden" geschreven.

 Algemeen   Ontdek de kracht van corporate video voor uw bedrijf
>>> 07-05-2019
Wilt u weten wat videocommunicatie voor uw bedrijf kan betekenen? Kom dan op donderdag 6 juni 2019 naar het Belgian Corporate Video Festival in Kinepolis Brussel.

> Alle nieuws