Jouw bedrijfsfilm in de kijker!

Ondernemer

23-02-2017

Op 1 juni 2017 staat de 18de editie van het Belgian Corporate Video Festival op de agenda in Kinepolis Brussel. Een ideale gelegenheid om jouw bedrijfsfilm aan het grote publiek te tonen.

Het Belgian Corporate Video Festival bekroont elk jaar de beste videoproducties die bedrijven en organisaties realiseren om hun interne en externe communicatiedoelstellingen te versterken. 

Bovenop de uitreiking van de awards en bijhorende netwerkreceptie zal in de namiddag van 1 juni een beurs plaatsvinden waarop producenten van corporate video zich kunnen voorstellen aan een breed B2B-publiek waaronder tal van communicatieprofessionals.

Beschikt jij over een videoproductie die gerealiseerd werd voor interne en/of externe communicatiedoeleinden? Aarzel dan niet en maak kans op een award in één van de acht categorieën! Daarbovenop kan je bedrijf ook meedingen naar een Grand Prix en naar één of meerdere Special Awards die worden uitgereikt aan corporate videoproducties die uitblinken in een bepaald aspect zoals animatie of script.

De inschrijvingstermijn voor de filminzending loopt tot en met 10 maart 2017. Meer info over dit Festival (inclusief wedstrijdreglement en digitaal inschrijfformulier) vindt u op www.bcvf.be

Nieuwsoverzicht

 Ondernemer  Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw En-programma
>>> 07-08-2019
Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma De zaak met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan, en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing.

 WEEK VAN DE AMBACHTELIJKE BAKKER   Promotieactie 2019: inschrijven tot 15 augustus!
>>> 07-08-2019
Je kan nog enkele dagen inschrijven om deel te nemen aan de Week van de Ambachtelijke Bakker (30/9-6/10). Via tv-spots wordt de consument opgeroepen om naar hun bakker te gaan. Het zou spijtig zijn als uw klanten merken dat jij niet meedoet, toch?

 BIBAC PLUS   BIBAC PLUS: ontdek de nieuwste ontwikkelingen van jouw ambacht
>>> 06-08-2019
Binnen 7 weken is het zover: van zondag 22 tot en met woensdag 25 september gooit BIBAC PLUS zijn deuren open in Antwerp Expo!

> Alle nieuws